Merhaba kızlar! Derdim eşim iddaa oynuyor. Bundan kurtulamıyor hoş kurtulmak istediğini sanmıyorum. İddaa icin arabamızı satmış 110 bine ve 70 kusur bin de kredi cekmiş onu da yatırmış. Arabayı sattığında ev almak icin sattım dedi ben saf nasıl heveslendim. İddaa da kaybedince butun parayı oyle cıktı ortaya. Kac gun etkisinden kurtulamadı ağladı yemedi icmedi. Durumu kayın babama anlatmış oda emekliliğini isteyip butun tazminatını eşime verdi ve kredi borcunu kapattılar. Annesi yeminler ettirdi uzerine bi daha oynarsan olumu gor vs diye. Helal ekmeğine haram karıştırma diye. Bi muddet gizliden takip ettim girdiğini gormedim. Ama bugun telefonuna bakınca yine girmiş siteye hatta iddaa kuponlarına bakmış gun icinde defalarca girmiş. Bu girip bakmalar bi gunluk değil gunlerdir girip bakıyormuş ara ara. Ne yapıcam nasıl bir yol izlicem bilmiyorum. İki cocuk var. Bu boyle nereye kadar gidicek. Sorduğumda oynamıyorum diyor. Ama biliyorum devam ediyor. Oncesinde kavgamız oldu oynarsan bitirirsin bizi dedim. Terapiye gitmemiz lazım dedim. Kabul etmiyo. Hastalık derecesinde. Ve ben elimde avucumda hic birşeyim yok. Ne evimiz ne araba ne başka bi birikim 12 Yıldır memur. Koşede bir kuruş yok. Biliyorum bu boyle devam ederse iki cocukla ayrılıcam. Ama hic bir guvencem yok (((((