Kızlar selam
Şirkette bi abla var cay temizlik gorevine bakan . Ama gelin gorun ki bu abla surekli tlfnda konusan tlfnda bağıra bağıra birileri ile kavga eden işini pek yapmayan biri defalarca uyarıldı yonetim tarafından hatta yoneticilerim bizimde konuşmamızı istediler ik muhasebe bende yonetici asistanım ve biz artık bıktık uyarmaktan ben en son dayanamadım ve sey dedim ben artık uyarmam bana duşmez benm gorevim de değil dedim bunun iki sebebi var bir gercekten bana duşmez 2. Bu kadın ne zaman biri ile konuşsam lafa atlayan ve surekli sozumu kesen biri defalarca uyardım guzellikle soyledim ve en sonunda muhabbeti selamı sabahı kestim ama gelin gorun ki o surekli sohbet acıyo mutfakta arkadaşlarla konuşamaz olduk her lafta sabah yine ik da tartışma oldu uyardılar bende oradaydım pencere onleri orumcek bağlamış muhasebede ki abi bak x hnm pqndemi var daha titiz olmamız lazım fln ama yok kadın ağladı ik da ki kız sende her sıkıştığında ağlıyorsun kacıyorsun dedi ben tam bir şey soyleyecektim 1 dk ik ile konuşuyorum dedi sinirlendim konustuğu da bir şey yoktu ben yani dedim sonra sustu . İhtiyaş halinde siliyormuş ben her defasında sizi cağıramam dedim benm bankonun onu leş gibi kargoculwr fln geliyor orası daha onemli dedim yonetim uyarı yazısı yazdırmış sureci bilmiyorum ihtar cekilecekmiş bu onu bilmiyor henuz. Ama cidden bu kadın surekli negatif ağlamaklı surekli dertli ve surekli benm sozumu kesiyor daha fazla nasıl sert uyanabilirim bilmiyorum...