merhabalar....cok uzun yazmak istemiyorum en kısa haliyle anlatmaya calışacağım sıkıntımı....ablamın nişanlısı ile eşimin arasında şiddetli bi tartışma gecti tabiki benimde.... o donemler ablamla o sewgili biz ise 1 senelik nişanlıydık sudan bir sebebden cıktı tartışma o dengesiz insan eşime yarım erkek dediği icin buyudu

bir erkek bir erkeğe yarım erkek diye hakaret ediyorsa sonuclarınada katlanmalı....eşimi yarım erkek yapanda ablamla ben tartışırken eşimin ablamın ve benim ağzıma iki tokat patlatmamasıymış....neyse zaman gecti ablam bu adamdan ayrıldı adamın ne şerefsizliği kaldı ne cimriliği ne delikanlılığı bizimkilerin dilinde...ablam barıştı bu insan dunyanın en saf niyetli insanı oldu ayrıldı en adi insanı boyle git geller olurken ablam tekrar barıştı ve istemeye geldiler....eşim ablandır git yanında ol dedi gittim ama ben bu adamın ne elini sıktım nede tokalaştım cunku benim eşime bu hakareti eden adama ciddi anlamda tahammulum yok...eşimde sordu muhattap oldunmu diye yok dedim elini bile sıkmadım...aradan 2 gun gecti ve babam eşimin yanına uğruyor iş yerimize yemek falan yeniliyor muhabbet geciyo bu adamın konusu acılıyor ve babam yok oğlum chanelin hic bi sorunu yok onunla onlar tokalaştılar chanel geldi optu sarıldı konuştu diyor eşime

eşimde ozaman chanel bana yalan soluyor baba ben şimdi ararım onu ne demekmiş bu diyo babam gulup kalkıp gidiyor...neyse biz eşimle birbirimize girdik babamı arıyorum abba ben o adamı optummu sarıldımmı bu lafı ne diye ortaya attın diyorum babamın bana cevabı opsen ne olcakmış siz artık akraba oldunuz...bu sorunu atlattık ve eşim babamın bu kelimesinden yola cıkarak artık o adam ordayken benim annemlere gitmemi istemiyor bu insan ordayken ben gitmiyorum anneme adamda aksine hergun orda...aradan 1 ay gecti soz atıldı yine annem amannnn iyikide bitti istemiyoduk zaten biz falan filan dedi...1 ay kadar sonra tekrar barıştılar bu adam yine yere goğe sığmıyor ailem tarafımdan tamam onu gectim ablam mutlu olsun yeterki...ablamın nişanından 1 gun once temizliğe yardıma gittim ve konu acıldı ablam bana sordu eşin ahmet icin şerefsiz falan diyormuş kız kardeşim solemiş bu ewde o adamın konusu gecmiyor inanın sordum kız kardeşime hatırlamıyorum dedi...ablama dondum bize bu adamın şerefsiz olduğunu siz enpoze ettiniz biz zaten ne mal olduğunu kendimiz oğrendik dedim ablam cıldırdı işte sen beni arayıp ben gelcem ahmet ordamı diye soruyosun ben bunaldım beni arayıp sorma istersen bu ewe hic gelme niişanımada gelme duğunumede ama yeterki benim kafamı şişirme falan dedi tamam dedim gelmiyorum hic bişeyine anme sakinleştirdi falan....neyse nişan gunu geldi eşim gitmedi tabiki ewde oldu nişan ben bu adamın ablalarıyla annesiyle falan yakından alakadar oldum ama takımı takarken ablama adamı opmedim hayırlı olsun dedim ablamı optum sadece...daha sonra millet dağıldı herkes tekrar tebrik etti birbirini ben mutfaktaydım ablamı gorunce ayy seni opmedim gel dedim zaten sen kimseyi opmedim cvabını verdi bana yani opmesende olur dedi

o nişanda en cok oynayannda en guler yuzlude bendim ogun....annem ne zaman gelse adamın ewinide aldıklarınıda ballandıra ballandıra anlatıyor ewimizde ovgu uzerine ovgu eşim bana bende anneme defalarca soledik o adamın ismini anma bu ewde kotude iyide ama annem inadına gibi yapıyor bunu maalesef sonra biz eşimle giriyoruz birbirimize eşim sen annnele konuşmuyomusun diyo bende defalarca konuşmama rağmen aynı şeyi yapmasını anlayamıyorum...benim eşim ewe 3 tw aldı diye annemde babamda solemediklerini bırakmadılar yok cok israfcısınız falan diye bu insan 2 tw alcakmış AMAN ALLAH IM nasılda anlatıyolar biz eşyalarımızı ozel tasarım yaptırdık annem mobilya ve koltuklar beyaz diye demediğini bırakmadı bu insan koltukları krem mobilyaları beyaz almış ama nasıl anlatılıyor sormayın...biz sıfır bir binadan sıfır bir daireye 180.000 liralık bi daire aldık babam 5 ara etmez eviniz dedi cok uzuldu eşim bu adam 60.000 lik ew aldı annem bir anlattı ewi ben saray sandım ablam anlattı ew bizimkinden ufak dokuluyo her yerini yaptırmışlar ewin....annemin niyetini cozemedim ben...en son gecenlerde eşimle arası bole sebelerden bozuk olan annem yemeğe geldi yemek yiyoruz ucumuz ve annem durup dururken diğer kardeşimin nişanlısından onu acarak ahmetide cağırmış film izlemişler kaş goz yapıyorum eee işte ahmetde şole yapmış bole yapmış susmak bilmedi eşim yemekten kalktı gitti yattı artık...ertesi gun anneme bak anne sana kac kere soledim neden bole yapıyosun bizim bir gram huzurumuz yok bole olunca dedim yok işte senin kocanın derdi ne ablanın duğununede gelme sende az değilsin falan filan ben konuşurum senin kocandanmı korkucam bidahada gelmem ewinize ahmet ne yapmış size sz cok fesatsınız daha neler neler ben şok oldum kriz gecirdim resmen

sonra aldı gonlumu ama ben bunları duycak ne yaptım sizce haklı kim haksız kim burda???not:bu adam ablamı isteme aşamasıyken eşimden ozur dilemek istedi sil baştan yapalım falan biz akraba olcaz dedi eşim istemedi....nişan olduktan sonrada bana bizzat kendisi senin eşin cok şımarık yetişmiş ben onunla hic muhattap olmayayım biz anlaşamayız şımarık tek erkek cocuğu yaa ondan falan dedi annemlerde karşılaştım ailesi icerdeydi lanet olsun şeytana dedim usulca verdim cevabını...cunku biz orda birbirimize girersek eşim o ewe geldiği zaman kan dokulur annem bu konudada o adama toz kondurmuyor cunku adam yalakalık abidesi once gideni yalakanın bayrak cekeni

uuzun oldu kuusra bakmayın yorum yapan vakit ayıran herkese şimdiden cok teşekkur ederim....en kısası bu şekilde oluyor