Ben 3 yıl işsizliğin ardından kucuk bir ile atandım. Burada ev kirası olarak 860 oduyorum ama internet su elektrik doğalgaz mutfak masrafları derken 2.000 tl'yi buluyor masrafım. Aileme de biraz para yolluyorum geriye cok az bir para kalıyor(1000) . Birde bana kredi kartı verdiler bankadan onuda gormemişler gibi harcadım bir suru borc yaptım. Şimdi kendimi nasıl toparlayabilirim bilmiyorum. Onumuzde ki sınavlara calışıp kendimi yukseltmelimiyim. Ama eve gelince ekrana baktığım icin bazen cok başım ağrıyor. Enerjimi neden toplayamıyorum bilmiyorum. İşyerinde stres altında kalıyorum surekli yanlış yapmaktan korkuyorum ve kuralcı biri ile calışmak beni yoruyor. Daha 24 yaşındayım ama sanki ruh yaşım o kadar yaşlıki. Kendimi geliştirmek icin bir şey yapamıyorum. Ne onerirsiniz. Gercekten hayatla ilgili bir cok tavsiyeye ihtiyacım var. Bir erkek arkadaşım var ama pek de mutlu giden bir ilişkinin icinde değilim. Kendim icin bir şeyler yapmak istiyorum. Şimdiden değerli cevaplarınız icin cok teşekkur ederim.