Uzun zamandır uye olmadan sizin dertlerinizi paylaşımlarınızı okuyordum kah uzulup kah guluyordum.

Başıma oyle bir şey geldiki nasıl davranacağımı bilemez hale geldim.

2 senedir birlikte olduğum kişinin cocuksu davranışları nedeniyle ayrıldık. Beni tuketti artık dayanamaz hale getirdi. Bir ay kadar ne o beni aradı ne de ben onu cunku birbirimizi cok yormuştuk.

Aradan 4 ay gecti surekli bana ulaşmaya calışıyor, aslında kesin kararımı verdim onu istemiyorum. Seviyorum ama artık istemiyorum. Sevmek ve ilişkiye devam etmek arasındaki dayanılması zor secimi yapmak zorunda kaldım. Gittiğim fitness salonu onun oturduğu evin hemen yanında, birlikte o yollardan gecişlerimizi hatırlıyorum ve uzuluyorum.

İstemediğimi soylediğim halde ve benden uzak dursun diye iş arkadaşımla birlikte samimi fotoğrafımızı yolladığım halde srar ediyor, aslında icimden bize bir şans daha vermeli miyim diye soruyorum, ama yine aynısı olacak diye de korkuyorum. Yaşadığı sorunlar nedeniyle psikiyatra gittiğini ve iyileşmek istediğini soyledi. Bunu yapmaya calıştığınıda uzaktan uzaktan gozlemliyorum.

Hemen iyileşeceğini sanmıyorum, ortak arkadaşlarımız var ve psikolojik anlamda iyi olmadığını surekli ağlama krizleri gecirdiğini oğrendim.

Sevdiğiniz ama sizi yoran ve psikolojisi bozulmuş ama iyililmek isteyen birisi karşısında nasıl davranırdınız?

Yanıtlarınız icin şimdiden teşekkur ederim.