Huyum ve ozelligim geregi test etmedigim gormedigim hic birseyi paylasmadigim icin bu olayida son 3-4 haftadir ustune duserek denemelerimi yapip farkina vardirm.
Simdi size bu konu hakkinda bazi bilgileri en basit ornek le vermek istiyorum..
Diyelimki adsenseye bagli bir izlenimi cok olan kanalizin istatsitikleri su ;
izlenme sayiniz 300.000 Tik sayiniz 2000 tbm niz 0.03 kazanciniz 60 Dolar.
Bu Tbm olayini bu tarz kanallara sahip arkadaslar yada az izlenim ama iyi derecede tatmin edici izlenim alan arkadaslar,yada sirf bu ise odaklanacak arkadaslar,Partnerlik networklerini bi deneyin diyorum ve artik bu tbm lanetinden kurtulun.
Bakin asagidaki 2 haftalik test sonucunda 100/100 TURK HITI olan 5-6 videoluk Partner kanalimin istatistiklerini paylastim.
327.000 Gosterime izlenime Toplam Kazanc, 495 Dolar.
Simdi 300.000 gosterime adsensede 60 dolar alirken partnerde bu parayi aliyoruz.
Ayrica Turk hiti'de olsa 1.000 gosterim basi odedigi miktar 2.21 Dolar.
Sanirim ne demek istedigimi anladiniz.
Kendinize odemelerde sorun yasatmayacak saglam bir networkden partnerlik alarak bunu test edebilir gorebilirsiniz.
Ozellikle dizi sektorunde yada bu tur sektorde calisipda tbmleri cok dusuk olup,izlenim sayisi yuksek ti ksayisi yuksek tbmsi dusuk olanlara SIDDETLE tavsiye ediyorum partnerligi.
Her ne kadar bu bilgileri paylassamda istediginiz sekilde ister adsense ister Partner olarak denemeleriniz iyapip sonuclari yazarsiniz.Eminimki bu soylediklerimdeki orantiyi dogrulugu sizde gozlerinizle goreceksiniz.
Saygilarimla.

Oynatmaya Gore gosterim basi kazanc. 3.09 Dolar.

100/100 Turk hitine 1.000 gosterim basi verdigi kazanc 2.21 Dolar.