Merhaba.
Ben şiddetli gecimsizlik ve aldatilma sebebi ile boşanmış biriyim. Hayatımda 10 senelik beraberlik sonunda bi insan var ve bu kişi ile birbirimize cok uyum sağladık. Ortada bi sevgi ve saygı var. Bi de 4 yasinda bi kizim var. Maalesef babası yuzunden babasıyla gecimsizligimizi 4 5 defa gormek zorunda kaldı. Artık barışıp barismicagimizi ya da neden kavga edip durdugumuzu sorguluyor. Uygun bi dille anlatıyorum bi sorun olmadığını babasinin onu cok sevdigini ve her istediginde ona da gidebilecegini belirtiyorum. Gelelim asil konuya. Erkek arkadasimin benden daha fazla korkulari var cocuğun bu duruma alisamamasi gibi. Elbet annesini babasını bir arada isteyecektir fakat kızım inanılmaz uyumlu bi cocuk. Henuz tanıştırmak icin erken ama siz olsanız ?

Bu arada en buyuk sıkıntımız da şuan icin eski eşimin pesimi bırakmaması. 2 aydır peşimde dolaşıyor 4 5 gun once evime geldi ve polislik olduk seslerimiz yukselince. Hatta kirdigim bardak parcasını alıp polisi ararsan kendime zarar veririm dedi boğazına dayayıp. Ya da yasamanin anlami yok artik deyip mutfağa yoneldi bıcaklara doğru zor tuttum. Cok gelgitli halleri var. Biriyle goruştuğumu bilmiyor sadece yazisiyorum saniyor orda bile hakaretler laflar abuk sabuk konuşmalar. Gidicem seni birakiyorum dedi en son yine dun. Bakalim gitsin bitsin artik. Bu kişi bana psikolojik olarak zarar veriyor ve butun konuşmalar yazılar kayıt Altın da olası bi durumda.