Bu aralar gercekten hic ama hic keyfim yok sabah akşam hep yatıyorum ağlıyorum falan, 4 gun once kedimi sahiplendirdim (ben zerre istemiyordum) eşimin arkadaşına verdik ve konuda bu eşim benim fikirlerime isteklerime onem vermiyor kedileri ne kadar cok sevdiğimi biliyor hep kedi istediğimide biliyordu ve bu kediyle aramdaki bağı cok net fark ediyordu hep diyordu senle oynadığı gibi benle oynamıyor veya bir başkası da diyordu sana cok farklı davranıyor vs vs diye aramızdaki bağ gercekten cok farklıydı evde genel olarak tekim eşim sabah gider akşam gelir kedide benim dostum yol arkadaşım olmuştu meğersem o varken gunlerim ne guzel geciyormuş şu an cok daha iyi anlıyorum... eşim bana dedi biz buna bakamayız (bakabiliyorduk kendisi cok pimpirikli) sahiplendirelim diyordu, bende tamam sen bak bul diyordum (vakit bulup bakacağını hic duşunmemiştim) bir gun geldi arkadaşına soylemiş o da ailesine okey demişler akşam gelip alalım demişler ben bunu oğrenince gozlerim doldu konuşamadım sadece hayır gitmesin diyebildim istemiyorum hemen gitmesin vs vs dedim ama dinlemedi ertesi akşam verdik ve şu an 4 gun oluyor ben kendime gelemiyorum her yerde onla olan anım her yerde kedim var istiyorum ki beni boyle uzgun goruyorken kediyi tekrar alıp getirsin istiyorum kedim alışmış videoları geliyor baya alışmış hatta ama ben onu cok ozluyorum... daha sonra bebeğimiz olucak kız ve isim konusunda diretiyor ben kac sefer o ismi sevmedim desemde o olsun o olsun diye diye diretiyor ve bu tip daha cok var genel olarak benim isteklerime onem vermiyor bu tip konularda ama tek pişmanlığım kedim icin daha cok diretebilirdim veya hayır diyebilirdim...