Eşimin İlk evliliğinden 21yasinda kızı var cici babasıyla tartışmış bize taşındı,ben de şaşırdım geldiğine neyse tamam dedim oğlumun odasin ona verdik . Kısacası kız evde yiyip icip yatıyor ne odasını toplar ne de kıyafetlerini.Ben calışiyorum fabrikada sabahın 5 i işe gidiyorum eve gelince heryer dağınık hele mutfağı gorunce sinir oluyorum . Kızı da hergun camaşır sepetin dolduruyor yıkamiyor ben yıkıyorum kurutmaya yetistiremiyorum bu soğuk havada .Bı gun işten geldim yorgun halde sonra biraz yatiyim dedim kalktım hertarafi toplayım diye sonra camaşırların ayırdım verdim katlasin diye .Kızı bana pardon neden utuleyip katlayıp getirmiyorsun da odamı temizlemiyorsun da diyor şok oldum pardon ben senin kolen miyim kendin topla dedim birden bir yukselmeye başladı burası benim evim annemin parasına alınan ev diye Hayır burası benim ev sen misafirsin dedim daha da yukseldi cunku misafir gibi hic biseye el atmıyor .Eşim de nerdeyse 2 senedir işsiz evde dikilip oturuyo o gun iş buldu sonra vay anam siz yine kavga edersiniz ben işi bırakıyorum diye hemen aradi işi iptal etti .kac gundur duşunuyorum ben burda kimin diye siz olursanız ne yapardınız oyle bı zor durumdayimki