Arkadaşlar konuyu uzatmadan giriyorum. Bugun kv. Evine uğradım. Cay falan ictik buzdolabı kirlenmişti gozume carptı sileyim dedim kendisi yaşlı pek yapamıyor. İcini boşalttım rafları soktum yıkarken sebzelik rafı elimden kaydı bir koşesi catladı. Panikledim birşey de diyemedim. Oylece taktım. Soylesem eşyası falan kıymetlidir. Kp. De oyle damadı cop dokmeye copu goturdu markete uğrayıp oyle cıkayım diye kenara koymuş copculer almış goturmuş cop kovasını saymadığı laf kalmadı. Bende catladığını soylesem birsuru nasihat dinlerim diye soylemedim. Ellemesene işte milletin buzdolabını sanane işte salaklık bende. Sonra kv.farketti herhalde ama birşey demedi sonra yuzu asıldı. Aslında onemli değil cok 3 cm lik bir catlak birde plastik zaten daha cok acılsa yedek parcası alınır. Bu saat oldu uyuyamıyorum. Kendimi rahatsız hissediyorum.

Sizce modeline uygun servisten parcasını alıp goturmeyi miyim? Yoksa bir dahaki gittiğim de burasını gecen yıkarken catlarım kusura bakma daha cok acılır kırılırsa yenisini alırım demeli miyim? Şu an maddi olarakta sıkışığız internetten baktım 150 TL parcası sizce ne yapsam cok dert oldu bana..