Selamlar
Kendi işi olan, yanında 2 eleman calıştıran bir arkadaşım var. Yakın arkadaş diyelim..Durumunun dara duştuğunu soyledi ve ben de yardım edebileceğim bişi var mı diyince 4-5 bin borc istedi..Ben de o kadar değil ama 2bin verebilirim diyip verdim. 2 gun sonra hastaneye gitmişti, orda paranın eksik kaldığını soylerek tekrar istedi ama ben zaten daha fazla verecek durumda değildim, maleseg veremiorum dedi aynı ay icinde olunca..
Daha sonra başka zaman yanımdayken ona bi tel geldi bi arkadaşı arıyordu ve teldeki arkadaşının para istediğini anladım. Teli kapatır kapatmaz anında para transfer etti..Sorunca arkadaşımın kızı tel faturasını odeyememiş, onu odedim dedi..Hic ikiletmedi bile hemen oduyorum dedi, daha teli kapatmadan hoparlore alıp odemeye calıştı...Anında odeyip dekontı jet hızıyla gonderdi
İkincisi de benim evimde bi usta calışıyordu ve malzeme eksik cıkınca acilen alınması gerekti. Ben de işyerindeyim, gidemiyorum, uzak biyerdeyim..Benim icin gidip alabileceğini soyledi, 500tl idi, ben de sen verir misin sonra hesaplaşırız dedim...Yani borctqn duşersin gibisine..Borcumu hatırlatmana gerek yok, şu an Veremem dedi ben de aldığı yere borclanarak sonra ricayla halletmek zorunda kaldım..
Ne duşunurdunuz bu olaylarda merak ettim.
Bu arada ben borc vereli ve bu olaylar arası 2 ayı gecmiştir
Guncelleme: Zor duruma duştum, istedim..1000tl sini geri verdi, 1000tl yi de birkac gun icinde oderim dedi 1 hafta oldu yok...