Kızlar dun bir konu acmıştım kaynanam 17 yaşındaki kaynımın kız arkadaşına beni cekiştiriyor hatta konuşmanın bir iceriğini yukleyeceğim becerebilirsem,eşimde annesinin sosyal medya şifresi var zamanında bir takım olaylar yaşadıkları icin şifreler eşimde var buraya cok fazla girmek istemiyorum.Kaynanamın bundan haberi var beraber kullanıyorlar gibi bir şey.Her neyse konuşmayı gordukten sonra eşim baya bir sinirleniyor ikisine konuşma sırasında baya saydırıyor kaynanamın ağzının payını veriyor ve bana bir daha goruşme annemle bir değil iki değil uc değil dedi ne olduğumu sorduğumda konuşmayı attı bana ve cok şaşırdım bir takım hataları hep oldu ve olmaya devam ediyordu bardağı taşıran son damla oldu mesaj attım baya uzun ve okkalı bir mesaj bir daha goruşmek istemediğimi beyan ettim.Eşim uzakta ben annemleri gormeye geldim sabah bir baktım kaynanam bize geldi ağlıyor beni affet hata yaptım diyor ben cok kırıldığımı ailemizden bile olmayan insana beni nasıl cekiştirdiğini soyledim sarılıyor opuyor affet diye o sırada kaynımın kız arkadaşı bana mesaj attı ben nasıl bir şeyin icine duştum anlamadım diye bende kısa ve oz ben bu aileden biriyim beni sana cekiştiren seni bana cekiştirmiyor mu sanıyorsun zayıf bir kızsın et yemiyorsun değil mi dedim ? Biliyorum cunku senide bana anlatıyor ben zayıf gelin istemem diyor ve kaynıma başkasını yapmaya calışıyor dedim Altınada şuphen olmasın erkek arkadaşın seni cok seviyor sadece bazı şeyleri bil diye soyluyorum dedim ve şok oldu haklısın kafam cok karışık benim bunları basından bilmem iyi oldu dedi iyi bir şey yapmadım farkındayım benimde hatalarım var mı bu olayın icinde bilmiyorum kızlar kaynımda beni engellemiş her yerden(oda 20 yasında)sanırım kıza oyle dedim diye

Not:Tabiki affetmedim kaynanamı ama eşimin ailesi ne kadar gormezden gelinebilir? Bu arada ikimizde uzakta gorev yapıyoruz senede iki uc kez memlekete geliyoruz ve yeni evliyim haram etti herşeyi bana

Okuyan herkesten Allah razı olsun