Merhaba bu siteyi onceden beri biliyorum eskiden kullanırdım sonra bıraktim bugun icimi dokmek istedim cunku insan bazen icinde bulunduğu duruma mantıklı ve gercekci yaklaşamıyor yardımlarınızı rica ediyorum
sabah eşim işe gidecekti gomleğini utuluyordum o sıra beni cağırdı geliyorum diye seslendim. 1bucuk yasındaki bebeğim de utunun kablosunu veya kendisini cekmeye calışıyordu o yanmasın diye korkumdan o karışıklığı da hallediyordum. Eşim beni duymamış tekrar cağırdı. Ben de “geldim geldim” diye daha yuksek sesle soyledim. Bu olay 15 saniye filan surdu yani cok beklemedi. Onun soylediğine gore sesim sinirli cıkmış kızdı ben de yukardaki durumu ona da acıkladım tam utuye devam ederken yumruğunu sıktı bazen seni olduresim geliyor dedi gitti. Ben korktum ve bacaklarım titredi, nefesim daraldı. O anda daha fazla uzerime gelmesin diye ses cıkarmadım. Ama evden gittiğinde gerek mesajla gerek aradığında bana boyle soyleyemeyeceğini, beni korkutmaya hakkı olmadığını, bana dokunursa polis cağıracağımı vs soyledim. O da bu tarz cıkışlara cok irrite olur beni sildiğini soyledi ve iki gecedir eve gec geliyor. Bugun bebek icin sut al dedim elin ayağın yok mu kendin al dedi.
Bizde bu tarz sorunlar cok oluyor en ufak bir tepkime tahammulu yok ama kendisi rahatca hakarete başvurabiliyor. Hakaret edince de ben mutsuz oluyorum. Bu sefer de hep negatifsin hayatımı mahvettin diyor. Bana bir şeyler soyler misiniz. Bugun de beni sildiğini soyledi ve benim maddi gucum yok kendisi para kazandığında bana verip hayatından def edecekmiş yorumlarınızı bekliyorum