Merhabalar cok uzun yazmamaya calışacağım şimdiden hakkınızı helal edin
Biz 4 kiz kardeşiz en buyukleri benim evliyim 2 oğlum var biri 2 yasinda digeri 2 aylik kuzularimİn
2 kardes bankaciyiz,digeri kardeslerimde biri ebe biri oğretmen
Anne babamiz okuttu bizi bugunlere getirdiler bizde şukur iyi evlatlar olmaya calışıyoruz maddi manevi destek olmaya calışıyoruz
Sorun su ki annemin yıllarca hep bir psikolojik sorunun olmasi,isteksiz ev işi yapmaz biz yapardık bakin cocukluktan beri diyorum
Bunun oncesinde de babaannemle beraber yaşıyorduk despottu annemi epey ezmişti ezmekten kastim sen konusma konusma hakkin yok, evi misafir doldurur yemek yap cay demle hizmet et vs. ama simdi herkes ezildi bizde aileye katki saglamak icin yazları hep calistik,liseyi bitirip calıştım kardeşim dersaneye gitti sırayla okuduk universiteyi sonra biz meslek sahibi olunca 2 kucugun okumasina destek olduk
Şimdi annemin en iyi en guzel hayatını yasayacagi zamanlarda,bize kn kusturuyor mesela evime yada kendime ne alsam onada aldığım halde hep gozu ac sanki yoklukta gibi biseyler daha istiyor
Her sabah tum marketlere gidip bir suru gereksiz şeyler alip pra harcıyor bizden de 250 ser tl ek kart cikarmamizi istiyor
Tum tanıdık akrabaları arayip bizi kotuluyor ben boyle baktim buyuttum beni doktora goturmuyorlar ben kotu anneyim va diyor kaldi ki defalarca doktora goturduk psikolojik tedavi gordu biraz iyi olunca ilacları kafasına gore birakip gene dibi gorur surekli uyur hicbir şey yapmaz oyleki bekarken isten eve giderdik babamla kizkardesimle ev dandini kendisi ya uyuyor yada elinde telefonla sosyal medyada, yada tv de cok hastayım cok yorgunum derdi yemegi yapardık bide
Duşunun doğum yaptım ilk doğumumda uyudu sabaha kadar kaynanamda benim yatagimda uyudu mama vermeme izin vermediler sezeryandan sut hemen gelmedi, o cocuk abartisiz 5 dk da 1 ağladı yatağa uzanmam kalkmam eziyetti 3. Seferden sonra yatmayacam dedim cocuğun basinda sabahladim ameliyat yerinin acisi bir yandan goguslerim emzirmeyi bilmiyorum canim aciyor bebek ahlıyor bir yandan Allah kimseye yaşatmasın
Şimdi de kredi cektik yazlik aldik inanirmisiniz goruntulu arayıp gostermedigi kimse kalmadi
Abartili ve yalan şeyler anlatıyor
Aldığı ilacin dozunu arttirip muthiş bir ozguvenle akliniza hayalinize sığmayacak laflar ediyor insanlari arayip bizi karalayıp saatlerce telefonda konusuyor
Cok şukur buyuduk elimiz ekmek tuttu anne babamiza muhtac olmadan yaşıyoruz insanlar Ailelerine kredi cektirip evleniyor yetmiyor gecinmek icin ek harclık aliyorlar
Biz boyle olmadığımız halde hayırsız evlat muamelesi goruyoruz millet bize imreniyor ama hic huzurumuz mutluluğumuz yok
Babam da kendisiyle beraber yıpranıyor
Bilgili tecrubeli bizim gormediğimiz yada yanlış yaptığımız noktayı gorup akil verecek yorumlara ihtiyacım var cok mutsuzum