Merhabalar hanımlar.
Sormak istediğim bir kac soru var size.
Hayatım boyunca mustakil evde yaşadım son bir yıldır apartmanda yaşıyorum ve apartman yaşamı konusunda cok zorluk cekiyorum.
Ust komşum tam bir barzo. Her sabah yataktan sıcrayarak uyanıyorum o adam yuzunden.
İlk baş bebeği oldu evde cocuk var diye sustum ama sorun şu ne bebekten ne cocuktan hic ses gelmıyo. Adam kadını dovuyor kadın cığlık cığlığa bağırıyor akşama guluşuyolar. Sabah gozumu Bı acıyorum kadın cığlık atıyo. Derdini cığlık atarak anlatıyo cocuğuna. Devamlı bağırıyolar.Her pazar saat 8 de elektrikli supurgeyle yatak odasını supuruyolar. İstisnasız her gun bağıra bağıra konustukları icin uykudan sıcrayarak uyanıyorum.
Bir kac kere tavana vurdum pazar sabahı sabahın sekizinde ne bu gurultu falan o saniye susuyo yarim saat sonra supurge yıne başlıyo. Kapısına gittim kapıyı acmıyo kapının arkasından tamam tamam dıyo başka bır şey demıyor.
Yan komşum ondan daha beter 3 tane ufak cocuğu var cocukların yaptıgı herhangi bir ses konusunda problem yok. Ucude kucuk tabıki gurultu yaparlar ama anneleri o kadar cok bagırıyo kı. TV son ses yan taraftan ben de izliyorum resmen televizyonu o derece acık sesi. Bagıra bagıra ninni soyluyor. Cocuklar duvarıma devamlı oyuncak vuruyorlar uyarmıyor bıle. Bazen boşta oluyorum korkuyorum.
Yonetici pek ılgılenmıyo apartmanın WhatsApp grubuna yazıyorum cevap veren olmuyo. Gurultu konusunda polis bir şey yapar mı cağırsam?
Şuan bunları yazarken son ses arabesk şarkı actılar mesela.
bi yandan kufur ediyorlar Bı yandan bağıra bağıra şarkı soyluyorlar. Ben de ders calışmaya calışıyorum.