Merhaba arkadaşlar,
Gecenlerde 15-16 yıllık arkadaşımı sacma bir nedenden dolayı kaybettim. Acıkcası şoktayım. Yani konuşulanlar onun hareketleri filan ne yapmam gerektiğini de anlayamadım. Olay kısaca şoyle;
Arkadaşımın fan olduğu bir muzik grubu var. O grup uyelerinden ve orda yaşayan halktan bahsetmeyi cok seviyor. Bu durum yaklaşık 1-2 yıldır oyle. Bende saygısızlık olmaması adına her turlu dinledim telefon konuşmalarımizda. Fakat bu iş telefonda yarım saat hatta neredeyse 1 saat anlatacak kadar uzadı. Yinede birşey soylemedim ama benim o tarz muziklerden hoşlanmadığımı biliyordu. Surekli ya sessiz kaldım ya da ben sevmiyorum muziklerini, insanlarını vs dedim. Bu pandemiden dolayı artık kendime donmek istedim acıkcası ve cok konuşasımda gelmiyordu oyle saatlerce. Aradığımda da ona dedim ki ben o tarz konuşmalar yapmak istemiyorum. Farklı şeylerden bahsedebiliriz ama şu şu şu konulardan artık konuşmak istemiyorum. Seninle sanki aynı dili konuşmuyormuşuz gibi hissediyorum. Surekli bana kendini veya sevgilini (sevgiliside aynı grup uyesinin olduğu ulkeden) anlatırken buluyorum dedim. Daha sonra bana mesaj attı. Mesajda yaptıgımın cok kabalık olduğunu, nasıl olurda onun ilgisini ceken alanlarından bahsetmediğimi soylediğimi ve onun sevgilisinden nasıl olurda konuşmak istemediğimi yazmış. Bu hareketlerime katlanamamış.Yaptığım kabalıkla uğraşamayacakmış. Bu mesajı okuduktan sonra onu defalarca aradım. Durumu acıklayan mesajlarda attım ama sadece okumakla yetindi. Yani bir insan sadece mesaj okuyabilecek kadar gaddar olabilir mi? Cok uzuldum aslında beni geri aramasını bekledim o kadar yıllık dostluğun hatrına ama 3 hafta gecti aramadı bile. Yani bu durum arada aklıma geliyor. O kadar yıl iyisiyle kotusuyle gecirdiğimiz yıllara uzuluyorum. Bu durumda ben ne yapmalıyım arkadaşlar? Yapacak bir şeyiminde kaldığını duşunmuyorum. Sizde benzer bir durum yaşadınız mı hic? Onunda bu tavırları beni cok fazla uzdu. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.