Merhaba arkadaşlar daha once de konular actım bu konuyla ilgili. Herkes ilgilendi, sağolun şimdiden.

Sorun yine babam. Babam 9 ay once beyin kanaması gecirdi. Onceki konumda da yazmıştım bana ve anneme pek bir hayrı dokunmadı acıkcası. Kendi kendime buyudum diyebilirim. Doğru duzgun calışmazdı oldukca sinirli bir yapısı vardı falan filan. Şu an hala cocukluk travmalarımla boğuşuyorum. Neyse evliyim ve 4 yaşında bir cocuğum var şu an. Babam beyin kanaması gecirdi ve şu an sağ tarafı felc.

Daha once de sorunluydu şu an hepten sorunlu. Ameliyat oldu ve birdaha kontrole gitmedi ambulans gorevlilerini kovmuştu. Eşimin desteği ve annemin zorlukla biriktirdiği paralarla fizik tedavi aldırmak istedik (hastaneye gitmiyor fizik icin bari evde alsın dedik) eve gelen fizikciyi kovdu. Psikiyatristten online hizmet aldık ilacların etkisiyle biraz yumuşadı. 6 ay fizik tedavi aldı ama yerinden kalkmadığı ve doktorun her gelişinde bunalıma girdiği icin tedavi yarım kaldı. Normalde yuruyebilecek duzeye geldi ama yapmıyor. Bu arada ben kucuk cocukla hergun gidip egzersizleri zorla da olsa yaptırdım. Ama tık yok.

Artık kabullendik. Bize yaptığı herşeyi kabullendiğimiz gibi. Ama bugun gittiğimde yine bir olay oldu. Şu an berbat durumdayım.

Bari yatak yarası olmasın diye yurutuyorum o da isterse. Sadece bir tur. Bugun yine yuruturken birdenbire bayıldı babam. Bu arada son 3 aydır hicbirşey yemiyor sadece kuru şeyler yiyor. Biz de telaşlandık annem ambulans cağırdı haliyle.

Ambulans gelene kadar kendine gelir gibi oldu ben de olsun yine de gidelim hastaneye dedim. Ooo nereden dedim bunu duyunca cıldırdı eliyle istemem istemem deyip bağırıyor (konuşamıyor) o arada ambulascılar geldi. Adamları kovdu anneme parmak sallayarak senin yuzunden geldiler gibi bağırıyor. Kadın coktu bir anda. Ambulascılar da kan tansiyon olcup gittiler.

Artık dayanamayacak duruma geldim. Ameliyat olduktan beri bir kere olsun Dr yuzu gormedi. Artık annemi duşunuyorum. Napıcaz bu adamla?