Belki sıkıntıma care olmayacak ama konuşmazsam catlayacagim bnm 4 aylık bi kızım var kv ve kp bize cok yakın oturuyor iki gune bi cocuk gormeye geliyorlar neyse ilk olayımız soyle oldu bnm kp sozde cocuk seviyor daha 1 aylıkken cocugun dudağından opuyor Nasıl bi mantıksa bu sebepten dolayı ben esime cemkirdim o da gitti ailesine cemkirdi sonra sırf arada kusluk olmasın diye gittim konuştum onlarla neden bunu yapmaması gerektiğini anlatmaya calıştım anlaMadi tabi ki bi de saVurması hergun tv de dedeler torunlarını dudağındaN opuyormuş hangi tv ise bu neyse bi suru tartışmanın sonunda bunlar dedi size gelmeyeceğiz Bidaha aradan 4 gun gecti geldiler bugun de kv me 40 kere seker verme seker zararlı bu cocuk şekerli yemeğe alışırsa diğer seyleri yemez dememe rağmen gozumun icine baka baka seker yalattı cocuğa tabi ben yine esime patladım o da annesine kızdı kadın yine diyor ki gelmeyeceğiz size bi daha offf gelmezseniz gelmeyin napayim yanı o kadar arada kaldım ki ya Alın cocuğu dudağını mı opuyorsunuz poposunu mu opuyorsunuz seker mi veriyorsunuz bal mı veriyorsunuz naparsaniz yapım diyeceğim yada bi omur boyle Papaz olacagiz