Merhaba kızlar. Bugun annem bana bir haftadır falan kendisini arayıp duran bir sapık olduğunu soyledi. Arayıp hic konuşmuyor dedi. Ozel numaradan arıyormuş. Annem teknolojik aletlere pek duşkun değildir, engelleme falan da bilmez. Neyse bana soyledi ben de bir bakayım dedim gercekten de defalarca kez aranmış. Neyse işin en ilginc kısmı ise şu: Bir tane telefon konuşması iki saate yakın surmuş gozukuyor, anneme dedim bu ne diye. O da dedi ki: yine beni gecen gun aradığında her zamanki gibi hic ses cıkarmadı o sırada benim de işim vardı telefonu kapattım zannediyorum, meğerse kapanmamış. Evdeki işimi hallettim sonra telefonumu elime alayım dedim hala konuşma devam ediyor, tabi yine hicbir ses yok.
Yani arayan kişi iki saate yakın telefonu acık tutmuş. Kızlar bu bana urkutucu geldi, ben mi abartıyorum? Telefon sapığı neden konuşmadan o kadar sure telefonu acık tutsun ki? Neyse ben bir şekilde engelledim falan ama aklıma takıldı. Neler duyuyoruz Allah korusun annemi kafasına takan biri olmasın bu?