Merhaba herkese, uzun bir zamandır whatsapp ve ona benzer sosyal medya uygulamalarında kendi fotoğrafımı kullanmıyordum, bazı kişiler beni tanımamaya başladı galiba rehberlerinde benim adımdan birkac kişi daha var anladığım kadarıyla, diger sosyal medya hesaplarında hic tanımıyorlar zaten fotoğraf olmadığı icin, gecmişimde maalesef bir cok olay gordum yakın olduğum bazı arkadaşlarımın sosyal medyada paylaştıkları fotoğraflar calındı ve calan kişiler ya eski sevgilileri cıktı ya da onlara gıcık olan insanlar yaptı gerci birisinde en yakın arkadaşlarından birisinin de yaptığına şahit olmuştuk arkadaşımla, arkadaşlarımın o donemde yaşadıkları durumu hep gorduğum icin etkisinde kaldım acıkcası, zor bela adlarına acılan hesapları kapattılar ve bazıları sosyal medyayı bir daha kullanmadı, gunumuzde biliyorsunuz hepimiz nerdeyse sosyal medya kullanıyoruz instagram vb. olmasa bile whatsapp falan kullanıyoruz, bende tedirginim acıkcası ya benimde fotoğraflarım kullanılırsa diye, fotoğraf koymayınca tanımıyorlar yada hayatımda biri var sanıyorlar, yandan cekilen bir fotoğrafımı mı koysam bilemedim, goruşlerinizi merak ediyorum, okuduğunuz icin ve goruşleriniz icin şimdiden teşekkur ederim.