ne eşime ne bana ailemizden tek kuruş birşey kalmadı araba ev bunlar o kadar luks geliyor ki yıllarca emek verip okuduk memuruz ama para birikmiyor bazen eşim de fazla harcıyor gibi geliyor neredeyse her ay bine yakın para kıyafet ya da teknolojik urunlere harcıyor iş yerinde yemek yok ona da bine yakın gidiyordur aylık kira 1200 şu an ucretsiz izindeyim birkac ay calıştım cocuk buyuyunce doneceğim 6500 civarı eşimin maaşı benimki de 5000 ancak dediğim gibi şu an calışmıyorum her ay eksiye duşuyoruz para birikmesi ne demek kızımız var tabi onun masrafları da var bez oyuncak kıyafet mama vs bilemiyorum sizler evlendikten kac sene sonra ev slabildiniz imkansız gibi geliyor oturulabilir evler 600 bin olmuş bu gidişle hep kirada kalacağız ve şu an kırsal bir yerdeyiz tayin cıkarsa bu kira da iki katına cıkacak ya gercekten markete girmek istemiyorum artık her gun fiyat değişiyor luks bir yeme alışkanlığımız da yok ama 2bine yakın mutfağa gidiyor ne yapacağız bir coxum yolu oneren var mı her ay eksi binlerde kapatıyoruz hadi ben işe başladım seneye 3bin kenara koysak bile 10 senede 360 bin eder anca kredi cekilip ev alınabilir ve tayin olunca belki bu kadar bile koyamayız kira yukselecek cunku ozellikle memurlar siz de boyle misiniz evinizi ne zaman alabildiniz merak ediyorum