Daha once bu sebeplerden defalarca kavga edilmiş, yine erkeğin guven sarsıcı hareketlerinden dolayı ayrılınmış. Ayrıldıktan sonra aradan epey zaman gecmiş(6ay) bu surecte erkek yalan soyleme huyunu, ofke problemini vs kabullenip hatrı sayılır bir terapistle coook uzun seanslar yapmış ve duzeldiğini iddia ediyor. Seanslara artık duzenli devam etmiyor, ilac da kullanmamış ama terapist artık sık seanslara ihtiyacı olmadığını arada bir goruşmenin yeteceğini soylemiş.
Neyse, kız inanmıyor ama eski guzel gunlerin hatrına duşman da olmak istemiyor cunku 5 sene gecirmişler birlikte. Erkek her şeyi duzelttim, duzeltmeye devam edeceğim sana gostereceğim vs diyor ama kız belli seviyede goruşebiliriz, başka turlusu artık olmaz diyor. Erkek ayrı kaldıkları surecte mide kanamaları gecirdiğini, bir buyuk trafik kazası atlattığını, arabanın cok buyuk hasar aldığını(araba bir arkadaşının) kendisinin burnu kanamadan mucizevi bir şekilde kurtulduğunu soyluyor. “İstersen fotoları gosteririm” diyor. Kız gerek yok ne alaka fotoyu neden isteyeyim diyor.
Birkac gun sonra erkek endoskopi yaptırıyor, kız istersen geleyim yalnız gitme diyor ama erkek kabul etmiyor. Endoskopi sonucunun iyi cıktığını soyluyor. Kız raporu bana da gonder diyor. Erkek bir ara gonderirim yanımda değil vs diyerek yaklaşık 1 ay gondermiyor, arada muhabbeti gectikce kız soruyor “aa unuttum, bulamadım, yarın atıyım” vs.
Kız sonunda patlıyor. Arabanın resimlerini de istiyor, endoskopiyi de. Adam “arabanın fotoları bende yok arkadaşımda vardı sordum ama atmadı” diyor. Sorduğun mesajın ss ’sini at ozaman diyor kız. Adam atmıyor, gerekcesi “ehh cok fazlaymış bu kadarı”. Kız yalan soyluyosun diyor, adam inkarda. Endoskopi raporunu hastaneden yarın alıp atarım gorursun diyor(bugun guya ama ses yok)
Adamın derdi ne?
Kız psikopat mı, adam mı onu guvensiz hareketleriyle delirtmiş? Kız bi başkasına boyle şupheler duymadığını soyluyor.
Adam tedavi olduğunu, guvenini tekrar kazanacağını vs. soylerken boyle bir şeyi yapması, bu yaşananlar karşısında en azından elinde ne varsa koşa koşa toplayıp kendini durust cıkarmak icin kızın alnına carpması gerekmez mi? İlişkileri tamamen kopacaksa da bunu yapması gerekmez miydi ?
Kız ne yapsın sizce? Merhametli davranmalı mı adamı kendi hayatına cok dokundurmadan, yoksa olabildiğince uzak mı kalmalı. (Adamın nerdeyse kimsesi yok, ailesiyle kalıyor ama dialog sıfır. Kazadan-endoskopiden hickimsenin haberi yok sadece kıza anlatmış adam. Bir de arabanın sahibi biliyor.)
Uzun oldu kusura bakmayın ama benim icin cok onemli. Teşekkurler yorumlarınız icin şimdiden.