Merhaba iyi aksamlar arkadaslar

Benim yaklasik 8 aydir bir birlikteligim var. Aileler hepsi tanisti ve ben onda ya da o bende kaliyor.
Biz tanistiktan kisa bir sure sonra, yeni bir asistani geldi.
Surekli ondan bahsetmeye basladi ama ben ilk baslarda gayet normal karsiliyordum. Her gun bana gelmek icin can atiyordu biraz uzak mesafelerde yasiyoruz.
Yaklasik iki aydir eskisi kadar sik gelmiyor, ve bana isyerinde cok yogun oldugunu ve bu yuzden cok yorgun dustugunu soyledi.
Bunun bende gelmesinin gerek kalmadigini arada benimde gelecegimi soyledim. Sonucta hayat musterek.
Bir kere gittigimde toplantida oldugunu soyledi ve telefonu kapatti. Aradan bes dakika gecmeden ben iyerinden iceri girdigimde sadece kendisi ve asistani karsi karsiya gordum. Asistani beni gordugu anda hemen baska yere gitti. Sevgilimde muthis afallamisti, ama saskin oldugunu belirtti sadece. Konuyu kapattim.
Asistani bana karsi asiri rahat. On yillik ahbapmis gibi konusuyor benimle. Ayni yastayiz asistaniyla. Kadin benden cok cok daha bakimli. Yani bana oyle geliyor en azindan. Bu kisinin iki cocugu var.
Neyse son zamanlarda surekli her ise o kosturuyor ve herseyi muthis sahiplendigini gordum. Esim onu sag kolu apmis ve soylemiste ona. Diger calisana gittiginde yapilacak birsey var mi diye, asistanina kendisi olmadigi zamanlarda sefin onun oldugunu soylemis! BU benim iyice iskillenmemi sagladi.
Neymis cok guveniyormus. Surekli ismi su bu. Gec saatlerde aramalar, haftasonlari surekli yazismalar beni asiri derecede rahatsiz etmeye basladi. Neymis asistaniymis o yuzden o kadar sik gorusmesi gerekiyormus.
Simdide asistaninin annesi surekli yemege davet eder oldu. Insan dusunceli olsa Cuma gunleri yola gidecek bu adam Nisanlisi gormeye diye dusunmez mi? Kafam basmiyor gercekten. Ve muthis sinirleniyorum bu duruma. Bu kadar surede tanidigi bir is arkadasina nasil bu kadar cok guveniyor. Ve kendisi ev hanimiymis eskiden. COk daha iyilerini ise alabilecekken, ondan kalma israrini anlayamadim. Cocuklarina uzuluyorum diyip duruyor. Asistanini surekli kafaya takiyor. Anlamadim gitti.
Ben mi abartiyorum???