hamile miyim? biri yardımcı olsun
Hamilelik Belirtileri0 Mesaj
●3 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Hamilelik Belirtileri
- hamile miyim? biri yardımcı olsun
-
24-09-2022, 23:42:0519 yaşındayım ve erkek arkadaşım ile reglm bittikten 5 gun sonra cinsel ilişkiye girdik. İlişki sırasında bir kac defa kondom kaydı ama hissedip tekrar duzelttik. 2 gun 17-18 saat sonra ella ictim. İcime boşalma gibi bir durum olmadı fakat o gun hamile kalma oranı cok yuksekti. Normalde 4 Aralık'ta regl olmam gerekirken hala olmadım ve normale gore dun reglmin son gunuydu. Bugun 6. gun ve hala olmadım. Bunun yanı sıra regl sancısı gibi kasıklarımda kasılmalar oluyor ara sıra. Gunde 2-3 litre kadar su iciyorum ve tuvalete sık gidiyorum o yuzden bunu belirti olarak gormuyorum. Normalde de iştahı acık birisiyim. Goğuslerim aşırı hassaslaştı. Sırt ağrılarım var. Onun haricinde regl başlangıcın ilk gunu test yaptım negatif cıktı. Dışarı cıkamadığım icin test alamıyorum tekrardan ve evde sirke ile yaptım ama bi kopurme durumu olmadı. Şuan dokuz Eylul fakultesinde ingizlice oğretmenliği okuyorum ve oğrenciyim. Benim icin cok buyuk bir sıkıntı. Lafın kısası sizce durum ne ?