Merhaba arkadaşlar . Sorunumu sizinle paylaşmak istiyorum cunku bilgiye ihtiyacim var. 2 hafta once benim ve eşimin covid-19 testi pozitif cıktı. Ağrılı ,psikoloji bakımdan cok zor bir surec atlattik cok şukur halsizlik dışinda birşey kalmadı.Sorunum şu normalde 7 aralikta regl olmam gerekiyordu ama bugun ayin 17si ve halen daha olmadim.Regl zamanim geldiğinde bir iki gun kahverengi lekelemem oldu ama cok az miktarda ve sonrasında bitti.1 yaşinda bir kizim var ve emziriyorum bu yuzden corona olduğum surecte parol ictim ağrım fazlaydi bazen gunde 3 tane iciyordum bu ilaclar regl olmamı engellemiş olabilir mi? Bu arada bir kac ay once kadin doğuma gittim kasıklarım bazen ağrıyor o yuzden muayene olmak istedim ve doktorum bir kac tane onemsiz kistin var ilacsizda gecer dedi. Şu iki uc gundur kasıklarımda dayanılmaz ağrı var ama adet sancısı gibi değil farkli bir ağri. Benim gibi durum yaşayan varsa paylasabilir mi hamilelik belirtim yok ama hamile olabilir miyim yoksa başka birşey mi engelliyor regl olmami? Şimdiden teşekkur ederim bilginiz icin.