Merhabalar. Anlatacağım olayın uzerinden cok zaman gecti aslında ama icime dert oldu. Kendimi cok buyuk haksızlığa uğramış hissediyorum.

Yeni evlendiğim zaman eşimle yaşadığım bir problemi gorumceme anlatmıştım. Biz arkadaş gibiydik ve o zaman cok ısrar etmişti anlatmam icin. Zamanında cok da destek olmuştu bana. Kendisi de eşiyle yaşadığı sorunları aramızda kalsın diye bana anlatırdı.

Gectiğimiz yıl kv kıskanclık yuzunden kavga cıkartıp ortada hicbirşey yokken beni azarlamaya kalktı. Susup oturmadım eşime anlattım ve o da benim yanımda oldu. Bunun uzerine kv beddualar kufurler etti. Gorumceme de olayları carpıtarak anlatmış. Gorumcem de bunun uzerine sır diye soylediğim şeyi uzerine de katarak eşime anlattı. Karın bunları anlattı bana. Bana bunları anlatan kendi ailesine neler anlatmıştır diye. Bana ne hakaretler etti mesajda. Ki ben gorumcemden başka bir Allahın kuluna hicbirşey anlatmamıştım. Eşim heryerden engelledi kardeşini. O olaydan beri konuşmuyor.

Oyle zoruma gitti ki atamıyorum icimden. İnsanlar nasıl bu kadar kotu olabiliyorlar. Kendisi oyle şeyler anlattı ki bana eşi duysa ya boşanırlar yada sarsılır evliliği ciddi şekilde. Ama asla ağzımı acıp tek kelime etmedim etmem de. Zaten iletişimimiz de kalmadı artık.

Size yemin ederim kardeşim gibi goruyordum onu. Bi derdi olsa koşardım. Cocuğunun doğumgunlerinde onun kadar ozenirdim. Zaten cocuğu da cok severdi beni. Bu yapılan saf kotuluk değil mi. Kv iki cocuğunu duşman etti yalanlarıyla. Gorumcem ne oldu diye bana sormadı bile.

Sizinle paylaşmak dertleşmek istedim. Kafamı cok kurcalıyor bazen.