Oncelikle merhabalar. Cok lafı uzatmadan size sıkıntımı anlatmak istiyorum. Ben evli bir de dunyalar tatlısı bir kızı olan calışan bir anneyim. Cok severek evlendim. Neyse ilk yılımız cok mutlu gecti. 2. yılımızda eşimin ailesi gorumcemi bize gonderdi ve bir yıl kaldı.ve tekrar bir yıl daha gonderdiler ki ben istemediğimi belirttiğim halde. Bu arada doğum yaptım ve lohusaligimin 20. gunlerine doğru gorumcem eşime beni yengem hizmetci olarak kullanıyor deyip eşimi uzerime saldı ve cok buyuk bir kavga ettik ve sonucunda sutum kesildi. Neyse ki daha da gelmedi. Bu senede ev almak istedim kendi maasimla taksitleri odeyecektim( kızım icin). Eşim ilk kabul etti destek verecekti. Babası oyle şey mi olur bişey alınacaksa benim uzerime olacak dedi tabi tekrar kavga dovuş vazgectim ev işinden. Ve şuan 2 aydır ne karı koca hayatımız kaldı ne de konuşuyoruz. Boşanmak istemiyorum cunku kızımın babasız kalmasını istemiyorum . Kendim babasız buyudum. Ama artık cok bunaldım ne yapacağımı bilemiyorum o yuzden en azından paylaşmak bile olsa sizinle paylaşmak istedim. Cok uzun oldu affınıza sığınıyorum teşekkur ederim.