Herkesee merhaba gunaydın oncelikle

Benim sorunum DIŞ GORUNUŞUM.
Ben kendimi cok cirkin bulan 20 yaşında bir kızım zaten cevremdekilerde sağolsun aksini duşunmeme fırsat vermediler.
Kendimi beğenmeme sebebim gozlerimde bozukluk, şaşılık olması(ABARTILI ŞEKİLDE DEĞİL) ama yinede beğenmiyorum aynaya bakıyorum buyutulcek bir şey yok ama kucukluğumden beri hep
-ŞAŞI
-NEREYE BAKIYORSUN
-Bİ GOZUN ALLAHA Bİ GOZUN TOPRAĞA BAKIYOR
gibi laflara maruz kalarak bunu bana empoze ettiler ve ozguven duşukluğu cok cok fazla yaşadım biriyle goz goze gelmeye cekindim utandım hep.
Bir arkadaş aracılığı ile biriyle tanıştım cocuk beni hic gormedi sadece fotoğraflarımı biliyor buluşmak istedi bende pazartesi gunune okey dedim.
ama şimdi duşununce cok pişman oldum cunku bi cocuğa bakıyorum birde kendime bakıyorum tamamen ozguvenim duşuyor 'BU COCUK BENİ BEĞENMEZ, BULUŞTUKTAN SONRA AYRILIRIZ' gibi duşuncelere kapılıyorum ve buluşmak istemiyorum ama cocuğada ne diyeceğimi bilmiyorum.
Pandemiden once bu kadar ozguvensiz değildim yine buluşurdum o zamanlar kendimi avuta avuta ama malum aylarca dışarı cıkamıyoruz birde sosyal bir cevre olmayınca asosyal olup ozguvenimi iyice dibe batırdım.
Şaşılık haric allah var yuzum olsun fiziğim olsun iyi.
Aileme her defasında ameliyat olmak istiyorum dedim ama kesinlikle kabul etmiyorlar kabul etmemelerinin sebebide cok eskiden uzaktan bir akrabamız goz ameliyatı olup gozlerini kaybetmişti.
Bu yuzden ameliyat ettirmek istemiyorlar ama benim nasıl hissettiğimin, her aynaya baktığımda kendimden soğudumun, kimseyle arkadaşlık kuramadığımın farkında bile değiller.
Şuan konuştuğum cocuktan hoşlannıyorum istiyorum ki buluşalım dakikalarca goz goze gelelim ama cesaret edemiyorum.
Bazen ablamı bile kıskanıyorum ne kadar guzel diyorum birde kendine bak capulcu gibisin eziksin...
Konuyu sonlandırmadan once bir konuda daha fikir almak istiyorum;
Ben bu cocuğa pazartesi buluşalım dedim ama buluşamayacak cesaretteyim ve ertelemem gerekiyor ama ne diyeceğim konusunda hic bir fikrim yok yorum yaparken bu konudada yardım ederseniz cok cok sevinirim