Kızlar duşuncelerinize ihtiyacım var. Ben bazı zamanlarda insanları cok fazla iyi niyetli bulabiliyorum. O yuzden fikriniz cok değerli benim icin.
Az biraz konudan bahsedeyim.
Bir arkadaşım var. Eşlerimiz kanka sonradan bizde kanka olduk, ve kocalarımızı gectik dostlukta (ben oyle sanıyorum). Ayrı şehirlerdeyiz. Yılda 1,2 goruşuyoruz. Telefon uzerinde surekli irtibattayız. Eşlerimiz bizim kadar sıkı goruşmuyor.
Velhasıl, bu arkadaşı cok seviyorum, biraz farklı bir tip kendisi ama ben onu farklı yonleri ile seviyorum. Cok fazla arkadaşı yok komşuları vesayre yok sanırsam farklı olarak nitelendirdiğim ozelliklerinden oturu uzak duruyor insanlar ki bunu kendisi bana bu şekilde soyledi.
Şimdi biz uzaktan uzağa guzel bir dostluk kurduk. Arkadaşım doğum yaptı ben bir kac sefer koli hazırladım kargo ile gonderdim yeri geldi maddi yardımda bulundum ama gercekten hic donuş beklemedim yani bunu yaparken sadece o an o biraz rahat etsin bir nebze oh be beni de duşunen var desin diye yaptım ve her seferinde cok mutlu oldu gonderdiklerimle vesayre. Arkadaşın annesi ve babası uzakta goruşmuyorlar ve eşiyle arası biraz kotu (eşi sık sık arkadaşa sen hastasın bizi de hasta edeceksin diye hitamlar da bulunuyor)
Şimdi arkadaşlar, ben bu dostluğu surdurmek icin cok altan aldığın ve gormezden geldiğim oldu. Bazen verdiği cevapları ve tepkileri "o bilmiyor doğru ana baba gormedi zorluk gordu" diyerek geciştirdim. Ama ben birşey alırken vesayre once onu duşunup kendi evladımdan sonra onun evlatlarına da alıp koyarken onun bunu yapmaması biraz zamanla canımı acıttı ki hemen durumu toplayıp kendime "karşılık mı bekliyorsun nekadar nankorsun" deyip baskılardım.
Kızlar, bu arkadaş bir gun kızına lego almak istediğini ama alamadığını soyledi (başka şeyler almaya durumu var maddi sıkıntısı yok fırsat bulamadım dedi 2 cocuktan dolayı) ve ben onun uzerinde durmadım cunku zaten elimden geldiğince ona destek oluyorum maddi manevi. Cıkar alır bir ara diye duşundum. Ertesi gun ben benim oğlanı duruma attım. Meğersem de elinde lego varmış.. ama ben onu fark etmedim bile. Tabi arkadaş triplere girdi.. sen bana nispet yaptın gibi hitamlarda bulundu.. neyse sonra toparladık mevzuyu ama cok darıldım. Ona dedim ki ben kendi cocuğum kadar seni ve cocuklarını duşunurken nasıl benim nispet yaptığımı duşunursun dedim.. (gercekten cok emeğim gecti ama, gecelerce telefonla teselli ettiğim olmuştur, evinde bebeğin ihtiyaclarının 100de70 benden gitmiştir ona. Yaptıklarımı laf etmek icin demiyorum yani ben nasıl nispet edeyim ki sana nasıl??)
Sonra arkadaşlar mesela bana misafir gelecek değilmi, ben arkadaşa diyorum ki canım misafirim var musadeni alayım hazırlık yapıyorum.. hemen onun da misafiri gelecek olur.. ve sonra gelmez.. yalanlarını yakalıyorum.. ve bakın şimdi
Ben 2 inci bebeği istiyorum Allah nasip ederse. Arkadaş da asla 3 numarayı istemiyor. Ve bunu bana sık sık soyluyor.
Benim korunmayı bıraktığım ay, regl gunume yakın bana demez mi " canım seni gebe beklerken birde ben gebe cıkmiyayım??" Hayret ettim!
Dedim ki "canım sen 3 uncu bebeği istemiyordun ama?"
Demez mi hayır ben oyle birşey demedim.
Anlamıyorum yani ben olan biteni?
Ben mi kuruyorum acaba yoksa ben dost dediğim kişi acaba hasta mı gercekten??