Oncelikle uzun bir konu baştan soyleyin artık cok bunaldım hastalıktan dolayı hic bir arkadaşa gidemiyorum telefonla da vakit bulup dertleşemiyorum cunku 1 yaşında kızım var hiperaktif biraz hemen konuya geceyim 6 yıllık birlikteliğim 3 yıllık evliliğim var eşimle severek evlendi daha sevgiliyken ev aldık kredi cekip 4 yıldır ev kredisi oduyoruz bu sure zarfında ev eşyalarınızı her şey kendimizi aldık duğunumuze kadar kendimiz yaptık kimseden yardım beklemedik1 yaşında kızım var şuan ve pandemi denk geldi eşim kısa calışma odeneği alıyor 1 yıldır kendi yagimizda kavrulmaya devam ettik kimseden beklenti icine girmedik son 3 aydır eşim ek iş bakmaya başladı elde avucta takı vs kalmayınca gorumcem dukkan aciyormus ona gideyim en azından yakalanirsam (kısa calışma odeneği aldığı icin başka yerde calışması yasak) ablamın dukkanı yardıma yada gecerken uğradım derim dedi başta yardım diye başladi son 2 aydır bilgin calışan oldu orada dukkan acıldı 3 kuruş alırım diye gitti her gun yakıt cebimizden cıkması ayrı mevzu yorulduğu cabası bı kuruş almayınca ben gevezelik yapmaya başladım sonra haftalık 500 TL vermeye başladılar bu arada gorumcem dukkanı oto bakımı uzerine eski eşi ve gorumcesiyle ortak acti kar ortağı girdi sıfır dan başlayınca Kobi kredisine guvenmisler lakin cekememisler şimdi 3 kişinin de kredi su var cekemiyorlarmis ihtiyac kredisi de yeterli gelmiyormus oyuzden gorumcemin eski kv evini benim kv almış gibi gosterip ev kredisi cekmeyi duşunmuşler anlaşıp fakat kv 1700 lira babadan kalma maaşına ev kredisi cıkmıyortabi eşime kefil olurmusun aynı evde oturuyor gostermek demiş gorumcem
Eşimin maaşı normalde 5000 ama şuan pandemiden 3000 alıyor biz aylık 1500 sadece ev kredisi oduyoruz dukkan acali 1 ay oldu tutacağı elli değil bide ustune eski koca ve gorumceyle ortak benim icime sinmedi onlar oduyemezse eşim kefil oldu diye biz evimizden olursak cok mu kuruntu yapıyorum eşimde ben boyle soyleyince biraz uzuldu elimden bişey gelmiyor ablama yardım edemiyorum altı ustu bı imza dedi ama ben cocuğumu geleceğimi duşunuyorum gorumcemle zaten aram benim bozuk bu konuda hic konuşmadık surekli eşimden biseyler bekliyor istiyor vs eşimde ablası diye cevirmiyor ama artık sinir olmaya başladım yani akşama kadar dipdibe dukkanda akşam eve gelince de kızıma bana vakit ayırmak yerine ablasıyla saatlerce boş muhabbet telefonla konuşmasına kızıyorum alttan ustten derken istekleri bitmiyor ailede tek kız cocuk diye 40 yaşına gelmesine rağmen hala herkes ona duşkun onun istekleri yapılıyor eşim yok sayılır gibi ve buna eşimin sesi hic cıkmaz
Ornek vereyim kv biz ev alırken 25 bin bize para verdi gorumcemde 5 yıl once 25 bin TL araba aldı artı sigarasını varana kadar Ali bazen ki cocuğu yok calışan bayan
Kp surekli harclığını verir 40 yaşında olmasına rağmen surekli sorar altına gecen sene 30 bin TL araba alıp verdi ve ortak ise o arabayi satıp girdi gorumcem
Bizde duğun yaptık kimse 1 kuruş vermedi yardımcı olmayı gec manevi olarak bile sormadılar
Pandeminin başında araba alalm cocukla hastalık var zor oluyir takılar harcanmadan dedik kp 25bin TL siZe araba parası vervem dedi duzgun bişey aliriz diye duşunduk araba bulduk almaya kalktık kb pandemi var veremem dedi eşime
1 hafta once gorumcem arabayı sattı diye eşime araba bak ablana 30 bine kadar idare etcek kadar bayan arabasız olmaz diyor
Anlamadım babası varken neden benim kocam yada ortakları yani eski kocası eski gorumceai varken neden benim eşim kefil olsun sizce haklı mıyım