Cok huysuz cok aksi bir insandim cabuk sinirlenirdim herşeye . Deli deliyi gorunce sopasını saklarmis meselesine dondu olayimiz . Ben hatalarım cok tabiki bu ilişkide ama ayrılmadık .ne o beni bırakabildi ne ben onu . 22 yaşındayım 3 aylık evliyim. Cok cabuk evlenme kararı aldık. Eşimi seviyorum onun ustune titriyorum cok seviyorum bunun onu sıktığını bilsemde kendime hakim olamıyorum . O benden yaşca buyuk daha olgun bazen benim cocuk gibi davrandığımi soyluyor . Onca şeye rağmen birbirmizi bırakmadık genel cevrede kıskanılan bir ciftiz ancak eşim bana soğuk davraniyor .bazen kendimi yerin dibinde hissediyorum . Bazı lafları cok zoruma gidiyor . Ama Allah diyorum Allah var zor gunleri altacagiz . Ama eşimin bana uzak durması beni cok uzuyor ben benimle ilgilensin beni durduk yere opsun istiyorum uyurken ben ona değildi o bana sarilsin istiyorum. Ben ne yapacağımı bilmiyorum .hic arkadaşım ve fikir danisacagim biri olmadığı icin internetten araştırmakta başka cagrem kalmıyor . Kendi kendime konuşmaktan yoruldum lutfen biri benimle konuşsun .