Merhaba kızlar, 5 yıllık evliyim, 9 aylık kızım var. Eşim hergun duşunu alır ,dişini fırcalar, deodorant kullanır temiz giyinir ama gel gelelim el yıkama alışkanlığı pek yok cok afedersiniz buyuk abdestten sonra hic ceşme sesi bile duymuyorum. Daha yenimi farkettin diyeceksiniz maalesef. Ben en ufak bişeyde gider hemen elimi yıkarım hele ki pandemi donemindeyiz. Herkesi kendim gibi sanıyorum.Lohusayken kaynanamla da bu yuzden tartıştık. Tuvelete giriyor sifon sesi duyuluyor, ceşme sesi 2 saniye... Sabunlamak yok. Sonra gidip kızımı elliyor heryere dokunuyor yemek yapıyor vs delirdim bide yıkadım diye yalan soyluyor ya kulağımla duydum ceşme sesi yok! zaten hareketleriyle beni sinir ediyordu evden kovmuştum. Neyse anasının oğretmediği şeyi 40 yaşındaki adama ben nasıl soylesem şimdi? Cok rahatsız oluyorum soylesem ne diyon ya yıkıyorum falan der. Siz olsanız naparsınız?
ReadBull.net sizlere daha iyi hizmet sunmak için çerezleri kullanıyor. ReadBull.net'i kullanarak çerezleri kullanmamızı kabul etmiş olacaksınız.
Detaylı bilgi almak için Gizlilik ve Çerez Politikası metnimizi inceleyebilirsiniz.