Merhaba herkese,

Dun kuzenim beni bir iş arkadaşıyla tanıştırdı. Cocukla aramızda 2 yaş fark var (ben 27, o 29). Kuzenim yanımızdayken oyle sohbet muhabbet ettik, ancak bir ilişkiden beklentilerimizi baş başa kaldığımızda paylaşabildik. Kendisi ciddi bir birliktelik istiyor, gecmişinde yıllar suren ilişkileri olmuş. Beni beğendiğini ve denersek iyi anlaşabileceğimizi soyledi. Ancak ben bu aralar sevgililik konusunda kararsız kaldığımı, cunku mulakatları beklediğimi ve şehir dışına gidecek olursam arkamda kimseyi bırakmak istemediğimi, anca birlikte vakit gecirmeye devam edersek bir şeyler hissedebileceğimi soyledim. Şunu da ekledim, en başta ciddileri oynayan adamların işler gercekten ciddileştiğinde topukladıklarını gorduğum icin aşırı cekimser ve guvensizim (ciddiyetten kastım evlilik değil). O adamın soyledikleri de şunlar: "Yalnızlık tercihine saygı duyarım, ancak eğer iyi anlaşırsak duzenim zaten sen olacaksın, gittiğin yere seninle gelebilirim, bu konuda endişelenme. Ama herkes birbirinden farklı olduğu icin hayatına yeni alacağın kişiye karşı da, somut bir delili olmadığı surece guvensizlik beslememelisin. Ve diyelim ki biz vakit gecirmeye başladık, sen bana ısındın ve artık "bizden olacağına" karar verip bana soyledin, o zaman şimdi anlattığın kararsızlık konusu aklıma gelecek." dedi. Birbirimizde telefon numaralarımız var, ama sadece ben dun akşam eve vardıktan sonra yazmıştım kendisine. Bugun henuz konuşmadık. Sizce bu kişiye şans verebilir miyim? Onun kurduğu son cumlenin alt metnini anlayamadığım icin de soruyorum bunu. Onun soylediklerine guvenebilir miyim, yoksa coğu erkek istediği kadını bu şekilde mi etkilemeye calışıyor? Bilemiyorum...