Onceki konularımda var eşimin ailesiyle aramız cok kotu. Bizim ayrılmamız icin cabaladılar. Cok zor gunler yaşattılar bize. O donemde eşimin babası eşimi arayıp ben annenin kocası değilim dedi. Yine de kabullendim evlendim dedi. Yani ilk benimle birlikte olmadı demek istedi. Bu bilgiyi neden verdi ne gerek vardı bilmiyorum. Eşim yedi aylık doğmuş. O donem eşimle konuşmuştuk. Acaba annem hamile kaldı da o yuzden mi evlendiler demişti. Konu bizim aramızda da kapandı. Eşimin babası da birdaha birşey demedi.

Eşim geldi bugun. Annesiyle babasının evlilik tarihini oğrenmiş. Bana soyledi. Başka hicbir yorum yapmadı ne diyeceğim diye bekledi. Nerden oğrendin dedim. Başka ne bilgileri vardı dedim. Birkac gereksiz soru sordum. Sinirlendi. Ben ne diyorum sen ne soruyorsun diye. Acıkcası hemen atlayıp konuyu acmak istemediğim icin sacmaladım kabul ediyorum ama şu an benimle konuşmuyor. Konuşmak istemiyormuş. Kendisini odaya kapattı birşeyler izliyor. Cok uzgunum. Yapcak bişey var mı bilmiyorum ama en azından sizinle paylaşmak istedim.