Hepinize gunaydın hanımlar,
Erkek arkadaşım bana bir kolye almış, cok sağolsun duşunmesi yeter ve sanırım annesiyle birlikte almışlar yani annesinin secimiyle almış. Ama gercekten asla benim tarzım olan bir kolye değil. Hem gereksiz buyuk hem gereksiz gosterişli. Ben cok daha minimal kolyeleri beğeniyorum. Erkek arkadaşıma da daha once bin kere atmışımdır aaa bak bu kolye cok guzelmiş falan diye hani nasıl kolyeleri ya da takıları beğendiğimi anlasın diye, gecenlerde annem bana bir kolye aldı zaten almadan once birlikte gittik ben beğendim bi kac tane model annem de aralarından secip almış. Kucucuk yıldızları olan bir kolye beş tane falan var sıra sıra. Ama erkek arkadaşım cok kucuk olduğunu hic belli bile olmadığını soyleyip duruyor ya da beğendiğim diğer kolyeler icin de bunlar cok kucuk diyor surekli. Ama takacak olan benim ve ben alınan hediyenin severek takılması taraftarıyım ki sizde bir hediye alsanız karşı tarafın kullandığını gormek istersiniz aksi takdir de uzulursunuz. Verdiği zaman teşekkur ettim keşke daha kucuk bir şey olsaydı duşunmen yeter falan deyip geciştirdim ama erkek arkadaşımı tanıyorum surekli takmamı ister bende zaten onla goruşeceğim zamanlar da takarım yalnızca ama daha once de bana sevgililer gununde bir kolye almıştı o da tarzım değildi ama baya bir sure taktım yine de. Ben kendimi nasıl ifade edebilirim daha bilmiyorum sanki kullanacak olan kendisi gibi kendi beğendiği şeyleri alıyor ve aldığı şeyleri de kullanmaya devam edersem beğendiğimi duşunup yine tarzım olmayan şeyler almaya devam eder diye endişeleniyorum. Nasıl kibarca kırmadan ifade edilir bilmiyorum bir de annesiyle seciyorlar yani. Nankor gibi gorunmek istemediğim icin teşekkur ederim beğendim tabi ki demek zorunda kalıyorum sonra annesine de Ne yapabilirim?