Merhabalar. Eşimle ceşitli konulardan kavga edip tartistigimizda konu bir şekilde komşuma geliyor. Uzeri kapalı bir şekilde beni kızdırmak icin onun guzel olduğunu onun kocasının kendisi kadar evine bağlı olmadığını onunla goruşmemem gerektiğini filan soyluyor acık acık değil ama kimi zaman gulerek şakayla karışık kimi zaman başka bir şeye sinirlenip benim canımı acıtmak icin filan. Bugun yine kavga ediyoruz tamamen alakasız bir konuyla alakalı konuyu yine ona getirdi onun gibi aptal birisini bulacaktım ki boyle uzulmezdim dedi onun kadar guzel olsaydın bari dedi sonrasında sessizce. Kalakaldım. Ne duşuneceğimi şaşırdım. Cok eskiden bu arkadaşım hafiza kartindaki fotoğrafları benim telefonumdan whatsapp uzerinden kendisine atmıştı. Ben sildim merak etme dedi bana. Ben de bir daha bakmadım. Meğer silinmemiş eşim gormuş bikinili fotoğraflarını ve bunun uzerine bana dediki kendisini bana gostermeye mi calışıyor. Goruşme o kızla diye. Ben tabi o tarz bir elektrik almadığım icin kıza karşı bir guvensizliğim oluşmuyor. Bu anlattığım olay iki senelik. Ama eşimin ara sıra onun hakkında yok vucudu guzel yok soyle yok boyle tarzı yorumları beni cileden cıkarıyor. Sonrasından hep şoyle acikliyor seni siniirlendirmek icin soyledim kiskaniyorsun ya onu o yuzden madem kıskanıyorsun ne diye goruşuyorsun? Halbuki benim asla oyle bir kotu duşuncem yok arkadasiz ve asla kiskanmiyorum bi kere kendimden daha guzel de bulmuyorum esime karsi da bu tarz bi ilgisi oldugunu asla hissetmiyorum bu yuzden bir sorunum yok onunla fakat eşim beni cileden cıkarıyor en son da bunu dedi onun kadar guzel olsaydın bari .. Ne duşuneceğimi şaşırdım. Dışarıdan bakılınca durum nasıl gozukuyor ? Acil yardım