Eveeet sorunsuz gecen hic bir gunum yok artık biktim .1.5 Yıllık evliyim dunyalar tatlısı oğlum var.Gorumcemde benimle birlikte hamile kaldı o normal doğum yapti ben sezeryan yaptım
Oğlum doğduğunda kucuktu şuan kilolu bi bebek ,lohusayken iki gorumcem evime gelip işte senin bebegin daha kızıl et gorumcemin bebeğinin daha iri oldugunu soylemeler falanbilmem onlar gittikten sonra cok ağladığım.
Ben calışıyorum gorumcem evde fakat hayatını hep bizimle kiyasliyor eşi yardımcı olmuyor eşim yardım ettiginde ya da cocuğa baktığında gozunde buyuyor.koye kaynananmlara lÂf gidiyor.beni arayıp oğlumu yorma bilmem ne diye aglamalr.Bende yoruldugumu eve bebeğe zor yetiştiğimi ve benide bi anne doğurduğunu anlattım lÂf kesildi.Neyse gecenlerde ailem bize geldi bu gorumcemde 6 yaşındaki oğlunu bize gonderdi dışarı cikicaz diye evine gonderdik. Gorumce evine gitttgmzde kotu davrandı hosgldn vs demedi bende eşime bir daha gorusmeycgmi soyledim
Eşim bu duruma uzulunce arayıp konuşayım dedim barışmak adına hatasını da soylersem belki anlar dedim ama cok yukseldi bağırdı falan en son terbysz dedi ama yukselince bende bağırdım baktım cirkeflesiyo kapattım teli.Ama ben hakaret etmedim .Sonra mesaj atmış senin kdr terbysz birini gormedim vs daha bir suru şey cok zoruma gitti cevap vermedim .Ablasına annesine eşime durumu anlattım.. TÂbi o uzerine bin katarak anlatmış eşime gorusmeycgmi engelleyecgmi soyledim tamam dedi. AMA ben goruşurum yeğenim gelir falan dedi ..Benimde uzulduğum nokta neden eşim karima boyle davrandın vs diye ağırlığını koymaması.O kadar darliyorum ki kendimi laftan sozden bıkmış durumdayım.Simdi nasıl bir yol izlemeliyim hic bilmiyorum