Merhaba arkadaşlar.Bircoğunuz ozgun projelerimle tanıdığınız icin Kendimi tanıtmak icin uzun uzun yazmadan yeterli seviyede konuyu anlatıcam.

Oncelikle Sebepten başlıyorum. 3 adet ozgun kanalım(biri yarı ozgun: isim hakkı ile korunuyor) var. 23 yaşındayım inşaat teknikeriyim. Calışmıyorum. 1 yıldır youtube ile ilgileniyorum.Yıl ortalaması ile Aylık kazancım ortalama 3 bin tl civarında. Bir ozgun projem var Tamamı ozgun yasal , Turkiye'de alınabilecek en yuksek tbm uzerine kurulu ve marka potansiyeli taşıyan ,Turkiye'de adsense haric bankalardan , şirketlerden ve bazı kuruluşlardan da ekstra reklam alabilme kapasitesi olan ozgun bir fikrim var... Yaklaşık olarak 2000+ video cekilebilir. Ortalama sureleri 4 ile 10dk ya kadar uzatılabilir.

Bunun icin gerekli olan tek şey 1500 tl civarı yatırım yapıcak , uzun vade beraber calışacağımız durust guvenilir bir otak arıyorum. Ekstra hicbir gideri olmayacak(yol vs) . 1500 tl kazanılana kadar tum ucreti yatırım yapana , geri kalan tum gelirler ise %50 %50 boluşulecek. Anlaşma sozleşme imzalanacak. Gunduzleri musait olacak. Arabam ile gerekli videoları cekmeye beraber gideceğiz.

Kanalın , projenin , tum yasal haklarını , telif haklarını , isim haklarını ve marka patentini ben halledebilirim.

Bu 1500 tl ile ne olacak. '' Bir Omuz kamerası ve Mikrofon alıcağız '' Orta halli 1080p kayıt alabileceğimiz kendisinden mikrofonlu 1500 tl civarında bir kamera ile başlangıc yapabiliriz. Projeyi acıklamıyorum. Ankara da oturan ben bu işe varım diyen arkadaşlarla karşılıklı oturur cay iceriz. Anlatırım benden hevesli davranırsınız başlarız...

Şimdi diyeceksiniz kazancın bu kadar guzel 1.5 lira verip alıp başlayamıyor musun. Anlatayım. Bir ev aldık. Ben kendime de bir spor araba (eclipse) aldım. Her ayın 25 inde yaklaşık 4 bin tl civarında ailecek toplam kredi oduyoruz. değil 1500 tl , 500 tl yi bile yanyana koyamıyorum.Hepsini gectim omuzunda kamera taşıyan yada kameranın karşısında konuşacak bir ortak muhakkak ki lazım. Benim arabam ile videoları cekmeye gidebiliriz. Tum masraflar , gelirler herşey %50 ortak olacak. Konuyu anlatabilmişimdir umarım. Ben bu projeye varım diyorsanız. Bir buluşma gercekleştirip detaylı olarak konuşabiliriz. Teşekkurler.

Not : Boynumdan buyuk işlere asla bulaşmam. Beceremeyeceğim işe de el atmam

Edit : @avodim06 kardeşimizle buluştuk konuştuk projeyi oda beğendi konu hakkında hemfikir kaldık.. Ortak olarak eylul ayının 20 sinden sonra inşallah başlayacağız. Bidahaki konuda videolarımızı paylaşmak dileğiyle