4 yıllık evliyim.Bir hafta once 4 aydır aldatıldığımı oğrendim.Kadın başka şehirde.Uzak değil ama.Eşinden ayrılmış ve cocuğu var. Ailesi ile yaşıyor. Mesleğini adı soyadını her şeyi biliyorum.Ve eşim demiyorum pislik dersem anlayın. Bu pislik Kişisi uzman cavuş.Bu arada "kadın benim evli olduğumu" bilmiyor dedi.Ama ben inanmıyorum cunku bu kadın hic mi sormuyor surekli telegramdan fake hesaplardan konuşuyoruz diye?
2. Bir hat cıkarmış e devletten oğrendim. Ama kartı 2 ay once kırdım diyor. Kırdım dediği hatta telegramdan baktığımda ise son gorulme iki ay once.Fake Facebook hesabı, telegram vs. Her yerden goruşmuş. Hatta İnternet gecmişinden gordum kadına ic camaşırı ve takı da bakmış. Ben eğer bu kadın da evli olduğunu bile bile ilişki yaşadıysa ona ne turlu dava acarım? Ya da ona da yaptığını odetmek istiyorum. Uzun yazamıyorum lutfen kusura bakmayın. Aynı şeyleri tekrar yaşıyor gibi oluyorum. Sizlerden tek istediğim boşanmış, benzer şeyleri yaşamış ya da bir avukat var ise bu platformda lutfen bana butun haklarımı,gerek kadına gerekse pislik Kişisi ne acmam gereken davaları, yapmam gerekenleri soyler misiniz?
Birde hat dokumanı konuşmalar mesajlar cıkıyor mu mahkemede ona gore her şeyi dokmek istiyorum ortaya. Şimdiden teşekkur ederim Yazdıklarınız ve yazacaklarınız icin.