Oncelikle şoyle başlayayım kk kadınları ben 2017-18 mimarlık mezunuyum. Hic calışma deneyimim olmadı mezun olduğumdan beri.
Bir arkadaşımın iş yerinde mimar aranılıyormuş bana haber verip cv istediler, yolladım. Maaşı ve diğer şeyler cok uygun. Goruşmem olacak carşambaya. Olacak gibi hissediyorum arkadaşım da cok acil aranıyor zaten dedi ama durum şu ki ben cok cook ozguvensizim yapamayacağım arkadaşıma beni onerdiği icin yarı yolda bırakacağım gibi gibi şeylerden dolayı kafayı yiyorum. Mezuniyetimden beri elime pc surmedim ve bilenleriniz vardır mimarlık sadece 3 boyutlu programlar ve cizimden ibaret. Elim cok yavaşlamış coğunu unutmuşum. Fazlaca panik icerisindeyim. Sizce ne yapmalıyım. Ailem herkes boyle başlıyor emin ol herkes işi iş yerinde oğreniyor desede olmuyor kendimi ikna edemiyorumrahatlatamıyorum. Cok istiyorum bu işi bana destek olun ne olur yaparsın ben de oyleydim hikayelerine ihtiyacım var. Sizce başarabilir miyim ne dersiniz? Ozguvenimi nasıl yukseltebilirim? İş yuku ağır dedi bu arada arkadaşım yani başlar başlamaz hızlı şekilde cizmem gerekecek projeler teslim edilecek.
Şimdiden okuyanlara teşekkur ederim.