Kızlar merhaba bir sorum olacak bundan bir ay kadar once babam anjiyo oldu. Ozel bir hastanede tum masraflarını ben karşıladım. Abim de başta masrafları paylaşmak istesede sonradan ucreti duyunca tekrar dile getirmedi fazla geldi muhtemel. Sağlık sigortası yaptırmak istedi daha sonraki kontroller icin. Bir aydır bir turlu sigorta yapılamadı. Sigortacınin ici varmış cocuğu hastaymış aradım bugun yapacak yarın yapacak derken babamın kontrolunu erteledik. Bugun de babama yaştan dolayı yapmıyorlarmis sana sigorta demiş biz zaten hic istemedik başta kendisi zorladı boyle bir talebimiz olmadı ama şimdi icime kurt duştu yaştan dolayı sağlık sigortası yapılamaması gibi bir durumla karşılaştıniz mi yada yeni operasyon gecirdi diye?
Birde şoyle bir durum oldu başka şehirde yaşıyorlar. Bugun bizim olduğumuz şehire geleceklerdi ve babam annem risk grubunda virus dolayısı ile ama onlar gayet rahat hareket ediyorlar cocuklarını maskesiz komşulara goturuyorlar zaten iş yerinde maske takmadığı icin arkadaşından virus bulaşmisti 1 ay oldu atlatalı ama hala cocukların psikolojisi bozuluyor diye sağa sola yolluyorlar. Gelmeden bir gun once konuşurken yeğenimi sordum komşuda deyince benim yuzum asıldı annemle babamın durumunu biliyorsunuz neden gelmeden once bu kadar rahat hareket ediyorsunuz dedim bozuldular ve telefonu bozuk bir şekilde kapattık bugun geldiler maskeli bir şekilde oturup kalmadan işlerini halledip yola cıktılar annemle babamı korumaya calıştığım icin hatalı ben oldum sizce ne yapmalıyım?