Merhabalar
Ben 7 aylık evliyim. Gecenler de kaynanama gitmiştim. Gorumcem ve eltimde oradaydı. Cay demlediler. Ben 1 bardak ictim başka icmedim. Sonra neden icmediğimi sordular. Bende cay icince uykum gelmiyor dedim. Kahkaha atıp alaycı şekilde gulduler oyle sacma şey mi olur dediler. Gercekten de ben cok cay icince uyuyamıyorum. Ses etmedim. Bunlar cinsellikten falan konuşuyorlar ben hic fikir falan belirtmedim sadece dinliyorum. Eltim dediki kutsal geceler icin topuklu ayakkabı bakıyoruz sende bak dedi. Gorumcem oradan o ne bilecek topukluyu daha anasının yuduğu gotle duruyor dedi. Bu kelimesi cok uzdu beni. Ben 24 yaşındayım. Gorumcem ve eltim cok yakınlar sınıf arkadaşıymış zamanın da. Kardeşiyle evlenmemi kabullenemiyor hÂla gizliden gizliye kıskanıyor. Cunku kocama eltimin kız kardeşini alacaklarmış. Kocam kabul etmemiş. Kocam cok anlayışlı birisi. Şimdi ben bunları kocama anlatsam gidip her ikisiyle de tartışacaktır. Lakin eltim ve gorumcem bizi şikayetmi ettin diyeceklerdir. Sizlerden oneri bekliyorum.