Eşimle 2 sene once severek evlendik, ilk zamanlar pek bir sorunumuz yoktu, ne zamanki eşimin memleketine gittik sorunlar başladı şoyleki ben nişanlıyken eşimin ailesini cok tanıma fırsatım olmadı şehirler arası mesafe cok uzaktı duğun zamanı da 3 5 gun gordum o kadar evlendikten 6 ay kadar sonra memleketine gittik ama şok oldum eşim evlerine yeni gelmiş bir misafir olmama rağmen eltimin pesinde dolandı hep sanki ben orda yokmuşum gibi davrandı bisey soracaksa eltime sordu, onunla konuştu goz kırptı, iltifat etti vs ben kendimi cok yalnız hissettim yinede ses etmedim, gezerken eltimi de almak istedi tamam dedim o da gezmek ister dedi sonra eltime kontor atmış boyle durumlar kısaca, gel zaman git zaman eşimin ailesinin ağzından eşim icin bu eltime cok duşkun olduğunu duymaya başladım işte birbirlerini cok severlerdi şu bu, baya irite oldum bu duruma ve eltimin de ceşitli şekiller de sacma sozlerine ve davranışlarına maruz kaldım ozetle bu durum eşimden uzaklaşmama ve ikinci kadın gibi hissetmeme sebep oldu bu psikolojiden bir turlu cıkamıyorum Allah aşkına ben mi abartıyorum bir akıl fikir bisey verin