Kızlar eşimle perşembe gununden beri konuşmuyoruz. Konuşmadığımızda genellikle 1 kac gun surer sonrasında ben barısmaya calısırdım. oyle gittiğim gibi de hemen barışmaz naz yapar konuşmak istemiyorum der kac gundur nasıl dayanıyorsan dayanmaya devam et bilgisayardan izlediği filme devam eder. Ama ben naz olduğunu bildiğimden ve benim ısrar etmemi istediğini bildiğimden ustune duşerim ve barışırız. Kimin haklı haksız olduğunun da cok onemi yok yani zaten ona gore ben hic bir konuda hic bir zaman haklı olmadım ki şimdi olayım

Ben 30 eşim 34 yaşında kamuda calışıyoruz. benim memleketimde yaşıyoruz 7 senedir ve 7 senelik evliyiz. Benim memleketimde yaşadığımız icin kendimi ona karşı sorumlu hissediyorum benim icin burda yaşıyor şimdi benimle de kus olunca yapayalnız kaldı gibi hissedip vicdan azabı cekiyorum. Ama benim memleketimde yaşamamıza ragmen benim de onsuz goruştuğum arkadaşlarım yok ya da aileme sık gitmem onlarda bizi rahatsız etmemek icin gelmezler. Bu sefer barışmaya gitmeyi duşunmuyorum gururum daha fazla kırılsın istemiyorum o da inatcı bir aslan burcu olarak 7 yılda boyle uzun kusmelerde daha barışmaya gelmişliği yok allah sonumuzu hayır etsin