Selam kızlar bana bir akıl verin artık gercekten yoruldum
Konu annem hic laf dinlemiyor birşeyi kac kez anlattıysam tamam diyor asla uygulamıyor her konuda. Kendisi tansiyon ve şeker hastası markete aylık olmadı haftalık git diyorum inadına hergun ne buluyorsa markete gidiyor maske takmıyor takıyorsa da gelince once ellerini yıkıyor maskeyi sonra cıkarıyor dokunuyor ve tekrar yıkamıyor hic dikkat etmiyor sonrada oğlumla temas ediyor soyleyincede kusuyor eve gidip ağlıyormuş kardeşim soyluyor. daha doğrusu umursamıyor komşularıyla hergun bahcede oturuyor sabrım kalmadı artık defalarca soylememe rağmen beni hic takmıyor en son yeğeni evlenecek gun almışlar ona gitme planları yapıyor duğunler başlayınca halbuki defalarca konuşup gitmeyeceği konusunda tamam demişti. Ne yaparsan yap diyemiyorum vicdanım rahat etmiyor gelme de diyemem ama bende bebeğimde risk altında kalıyoruz zaten eşim işe gidiyor diye onlara geciririm korkusuyla gitmiyorum o hergun market donuşu bunları yapıyor ve aldığı urunleride evde yıkamıyormuş soz vermişti ustelik en son gelen kargoyu direk aldı ve direk temas kurdu actı delirdim.
Korona bitti sanıyor galiba zaten en başından beri de umursamadı korkuyorum o kadar hastalığı var oğlum daha 1 yaşında korkuyorum ona birşey olacak diye sırf onun icin ucretsiz izne ayrıldım gelme dersem kuser ağlar biliyorum ne olacak boyle nolur yanlış anlayıp yargılamayın ben annemi canımdan cok seviyorum evimde gelip kalması icin ben yalvarırıdım gelmezdi şimdi boyle yapıyor nolur iki kelam edin ben mi abartıyorum haksız mıyım ne yapmalıyım bu arada yaşlı sayılmaz 54 yaşında