Herkese merhaba.uzun suredir takip ettiğim foruma yeni uye oldum.kocamla 2 yıllık evliyim.bir de cocuğumuz var.benim sorunum ailesine akrabalarına aşırı duşkun olmasu.eşek kafam evlenmeden once de bana aynen şoyle diyordu benim dunyam kucuk akraba ziyaretlerini seviyorum.adamın başka hobisi zevk aldığı bir eğlencesi yok.bu arada ikimiz de memuruz maddi durumumuzda sıkıntı yok.
Bir gemi duşunun kocam bu geminin sahibi kaptanı ve gemide tum akrabaları var ben de varım.benim sozum o....ruk afedersiniz.yeğeni der amca şuraya gidelim.abisi der kardeş şuraya kır dumeni.ablası annesi vs vs vs.bıktım bıktım.
En son yeğeni bunu aradı dedi ki dayıcığım kıyafetlerim antalyada kaldı benzin parasını ben vereyim gidip getirelim.neymiş bu adam reddedemezmiş cunku evlerinde yemek yiyormuşuz.
Bebeğim 3 aylıktı burun akıntısı vardı hafif uşutmuştu.bu arada ben onun yaşadığı şehre tayin istedim kimsem de yok burada.ablası aradı annemle beni abimize gotur.bne de ddim ki e tamam gotur de bari erken gel.acil bir durum olsa cocukla paniklerim.once tamam dedi giyindi sonra ben gec gelirim oturıruz orda dedi.cinlendim ben de
Ya bana bir akıl verin ne yapayım? Cinselliğe duşkun değil.yemek yemeye duşkun değil.varsa yoksa ailesi akrabaları onların icinde Gorseniz cocuk gibi.babası olmuş annesi hayatta.annesi ile aram iyi ama diğer akranlarından nefret ediyorum.ben bu adama nasıl bir ailesi olduğunu ve bizi onemsemesi gerektiğini oğretebilirim? Yoksa onun da dediği gibi tum bunları ben mi abartıyorum? Dağınık yazdım kusura bakmayın sorularınızı mutlaka cevaplayacağım.