Arkadaşım bir sebepten bana cephe aldı. O sebebi de tahmin ediyorum. Kısaca size anlatayım.
Ben gecenlerde eşimle olan sorunlardan bunaldığım icin ailemin yanına gittim. Yalnız kalmaya ihtiyacım vardı. Ve kimseye de geleceğim diye ayrıca soylemedim. Annemlerin bile haberi yoktu. Arkadaşım da annemlerin olduğu şehirde ve ona da haber vermedim. Mutsuz oldugum ve yalniz kalmak istediğim icin de goruşelim demedim. Zaten kar yağıyordu ve dışarı cikmak istemiyordum ailemle vakit gecirmek istiyordum. Ailemi uzun zamandir gormemiştim. Sonra ailemle yaptıklarımızı sosyal medyadan paylaştım. Dolayısıyla arkadaşım da gordu. Buraya kadar bir sey yok. Aramızda hicbir sorun yoktu.
Gectiğimiz hafta evime geldigimde dayımı aniden kaybettik. Ben de sosyal medyadan vefat haberini yayımladım. Arkadaşım trip atarak başın sagolsun dedi. Yas doneminde trip atılır mı? Bir sey soylemedim kendisi de bir sey soylemedi. Ama bu ustte anlattığım haber vermeme mevzusundan kaynaklandığını duşunuyorum. Sonra birileri icimde bitti gibi bir yazi gondermiş. Sorun bende mi? Diyelim ki sorun bende o zaman yas donemindeki birine trip atılır mı?