Kızlar uzatmadan konuya giriyorm biliyosunuz beni zaten. Gorumceler kv evimden cikmiyodu sesimizi duyar duymaz kapida bitiyorlardı baya sert davrandm (gorumcelere) kapiyi carptm surat astım felan neyse. baya oldu tabi de o kadar tavri anlamazdan geldiler. hatta hÂl geldiler zaman zaman
Uzun zaman oldu
Neyse dun gorumce gene geldi oğlumu bahane ederek yatırıcam dedim girmeden eve.
20 dk sonra(sesini duydu) gene geldi veriyim size gotur sıkıldı evde zaten dedim goturdu 10 dk surmeden getirdi.
Bu sabahta verdim sevsin diye. Hemen geri getirdi bizim evi sevmiyo durmuyo diyerek.yolunu yapiyo yani
1-2 saat gecmedi bi gorumcem kv yi de almış geldi. oğlum uyandı sesini duydular galiba ( kv varken al cocuğu gotur diyemem ya o yuzden)
Peşinden obur gorumce daldı geldi.
Normalde kv eşim varken geliyodu arada bi oturuyoduk filan da bu sefer bu gıcık suratlılar yuzunden hic gitmedim bile sonra kızım telefonumla oynuyodu gidip elinden aldım(gorumce her fırsatta mesajlarıma galerime kadar karıştırır ) tavırlıca cıktım odadan.
kv ye yapmak istemezdim ama o iki gorumcek ten nefret ediyorum desem yeridir kv ye ayıp oldu diye pişmanim. Ama o ikisine yuz verdıkce evimden asla cıkmıyolar diğer konularımı bilenler nasıl yuzsuz olduklarını bilir. Bu mesele bence inat meselesi oldu galiba.
Ben istemedikce onlar geliyor yani ne olacak biyerden sonra sesimi kesip oturucam galiba bekledikleri bu.
Kızlar cok mu ayıp ettim?zorla beni sert davranmak zorunda bırakıyorlar bi iki yuzlerine guldum diye sesimizi duyar duymaz kapıda bitiyolar daha yuz versem başa donucez eskisi gibi zırt bırt gelecekler.
5 sene cektim ben bunları
peki mecbur muyum her an her dk
Tamam sıkılıyo olabilirler sohbet konuşmak istiyo da olabilirler(gorumceler benden nefret ediyo cok iyi olduğumuz zamanlarda bile arkamdan etmedikleri hakaret kufur kalmamıştı) her hareketleri art niyetli bana karşı hep bi alttan laf sokma kac senem boyle gecti.ben kafami boyle şeylere yormak istemiyorum ya şunu dedi bunu dedi diye..
Kurban bayramında bi şans daha verdm resmen ve hicbişey değişmemiş hÂl fitne fesat peşindeydiler.
kotude olmak istemedim resmen zorluyolar insanı ne var yani mesafeli olalım iyi olalım her dk dipdibe napicaz ne konuşucaz sanki insanda huzur kalmıyor.
benim kendi ailem bile gelmiyor yakın olmasina ragmen .
kaldı ki o tavırlarımdan sonra bayıla bayıla ne diye geliyolar.
Kv baya surat asarak gitti yarn birgun konusunu acarsa nasıl bi konuşma yapmalıyım ne demeliyim yoksa yanlış mı yapıyorum kızlar yaa ..