Daha once bir evlilik yaptım . Daha sonrasında birisiyle tanıştım. Kusursuz bir ilişkimiz vardı m kendisi askeri personel olduğu icin 5 6 ay da bir gorebiliyordum. Herşey kusursuz giderken bu kusursuzlukta beni korkuturken m kendisinin evli olduğunu oğrendim boşanma davası acılmış fakat benden gizlemiş yalan soylemiş. Bunu oğrendiğimde başımdan aşağı kaynar sular dokuldu ki bana soyleyen o değildi . Ayrıldım izin aldı geldi 2 ay yalvardı yakardı kapımdan ayrılmadı. Seni kaybetmekten korktum bir şekilde bitirmeye calışıyordum haberin olmadan bitirecek tum vs dedi . Ama ne yazikki olmadı guvenim gitti cok denedim yapamadım. Şuan tek yaşıyorum hatta bu evi o tutmuştu. Telefonlara wz bakmazsam eve polis yolluyor rezil oluyorum insanlara. Bırakmıyor peşimi kopamiyoruz bir turlu ama guvenmiyorum ona cok yalan soyledi. Yeni bir hayat ilişki kurayım diyorum yapamiyorum tum erkekler gozume cirkin geliyor. Hic hir kişi ile cinsel hayatım olmayacak gibi de geliyor ondan sonra . Cok değişik duygular icerisindeyim. Ne yapacağım ben ? Bırakmıyor peşimi bu sabah kac kere aramıs yazmış ben gelene kadar sabret yuz yuze konuşalım dedi ama biliyor ki yuz yuze gelirsek ayrilamayacagiz ?