Hanımlar iyi geceler,

Size danışmak istediğim bir konu var.
Gecenlerde bir arkadaşım vasıtasıyla işe girdim. Arkadaşım da orada calışıyor ancak ben daha duşuk bir pozisyondayım ve arkadaşım benim ustum ve talimatları ondan alıyordum. Bu arada kendi sektorumun dışında bu iş. Neyse işe gireli cok kısa bir sure oldu ki, arkadaşım bir gun arayıp toplantı yaptıklarını ve beni işten cıkarmaya karar verdiklerini soyledi. Neyse ben şok oldum ardından da patron yazdı. Kendimce bu surecin şoyle işlediğini duşundum, kısa bir zaman once arkadaşımla toplantı yaptık o bir rapor hazırladı benim de katkı sağladığım noktalar vardı. Bunları hic soylemedi patrona, hatta bir ara bana şey dedi patron ona benimle iletişimde olup olmadığını sormuş.
Arkadaşım bana bunu soyleyince ben de duşundum ki, ikimizin arasındaki koordinasyondan patronun haberi yok.
Neyse bugun arkadaşıma o toplantıda yaptığının hic hoşuma gitmediğini katkımı belirtmediğini soyledim. Asla kabul etmiyor, tartıştık. Ben oyle şey yapmam yapmadım, ben her şeyi soyledim, seni işe neden aldırmak isteyeyim diyor ancak toplantıda gozumle kulağımla duyduklarıma mı inanayım ona mı?
Resmen toplantı sırasında, tek kelime bile etmedim o konuştu bunu bunu yaptım boyle boyle duşundum dedi patron okeyledi kapattık sonra. Yani ben de dedim ki ispatlayamam ne deyim kaydetmedik o anı sonucta. Bana diyor ki, bana teşekkur etmen gereken yerde bunları soyluyorsun mahcup olmuyorsun bana ve patrona karşı. Ben sana mahcup olduğumu soyledim diyor.
Ben de ben neden mahcup olayım ben senin bana soylediğin butun taskları yaptım, yolladım. Alanım dışında bir yer ben işe başlarken de profesyonelim demedim yalan soylemedim ki mahcup olayım dedim. Ki mahcup olunması gereken kişi benim bir anda bana mesajla bildiriliyor bu durum yani.
Bu sefer teşekkure dondu konu. Ben de teşekkur ederim sana ama Allah hayatta kimsenin kimseye minnet borcunu bırakmasın, herkesin tek başına yuruyeceği yollar nasip etsin dedim. Bunda ne var?
Buna coştu ben minnet mi bekliyorum diye. E oncesinde teşekkur edip bana bu fırsatı tanıdın diyeceğin yerde bana bunları soyluyorsun diyor?

Kırıldığım noktaları soylemekle hata mı ettim bilmiyorum yani. Ama patronun iletişimimizden habersiz ne yaptığımı bile bilmediğini toplantıda da etkisiz eleman gibi bırakıldığımı duşundum. Olanlar boyle siz ne dersiniz?